Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dave Lombardo is vendégszerepel az új Sepultura lemezen

0615daveeloyDave Lombardo is felbukkan majd egy kis jammelés erejéig a Sepultura új albumán. A Slayerből május végén hivatalosan is kitett dobos Ross Robinson producer révén került képbe a braziloknál.

„Épp gitárokat akartunk felvenni az egyik dalhoz, amikor Ross kapott egy üzenetet a telefonján”, mondja Lombardo felbukkanásának körülményeiről Andreas Kisser gitáros. „Annyira izgatott lett, hogy még a melót is leállította: azt mondta, Dave Lombardo épp a stúdió közelében van a strandon a gyerekeivel és a kutyájával. Ross megkérdezte, nem lenne-e kedve beugrani és játszani valamit a lemezünkön, Dave pedig igent mondott. El sem hittük, hogy az egyik nagy bálványunk hajlandó szerepet vállalni az albumon! A zeneipar egyik legjobb arca, állati kedves volt, amikor megjelent, és neki is nagyon tetszett az ötlet. Rossék felállítottak két dobcuccot az egyik helyiségben, egymással szemben, cintányérok nélkül, csak amolyan törzsi jelleggel. Bekapcsoltuk a mikrofonokat, Dave és Eloy pedig belekezdett a játékba. Varázslatos volt! Amit felvettek, az egyik dal középrészébe kerül majd amolyan különlegességként, őrületesen jó lett! Dave, köszönjük a lehetőséget, ezt sosem felejtjük el neked! Igazi megtiszteltetés, hogy szerepelsz a lemezen!”

A Sepultura új albuma valamikor ősszel jelenik meg a Nuclear Blastnél. Dave Lombardo a Slayerből történt kipaterolása/kilépése után Philm nevű kísérleti rock/metal projektjével nyomul, illetve Casey Chaos énekessel (Amen) újjáalakította a Grip Inc.-et, amely elsősorban a ’90-es években, Dave Slayer-beli pauzája idején volt aktív. Izgalmas kérdés, hogy mi lesz azon projekt sorsa, amelyben szintén Dave és Chaos zenél a továbbra is a Slayerben kisegítő Gary Holttal, illetve az egykori Kyuss, jelenleg Vista Chino basszer Nick Oliverivel – e projektben amúgy Ross Robinson is részt vesz producerként.

 

Hozzászólások 

 
+6 #3 Zoli 2013-06-15 19:25
A zenélés öröme! Ez látszik a fotón is!
Idézet
 
 
+5 #2 codename333 2013-06-15 09:58
Kiváncsian várom ezt a lemez amúgyis de így meg akkor még kiváncsibb vok mit hoztak össze. :D
Idézet
 
 
+7 #1 kéjsóvár bohóc 2013-06-15 09:23
Lombardo kutyája meg vokálozott egyet! D)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.