Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös projektet alapított Holt, Lombardo, Oliveri és Casey Chaos

Újabb figyelemre méltó projekt formálódik Kaliforniában: az egyelőre név nélküli új zenekarban az utóbbi két év javarészét a Slayer kisegítőjeként töltött Exodus gitáros Gary Holt, a Slayer dobos Dave Lombardo, az egykori Kyuss, Queens Of The Stone Age és jelenlegi Vista Chino basszer Nick Oliveri, illetve az Amen frontember Casey Chaos egyesítette erőit.

A bivalyerős felállású zenekar máris a stúdióban dolgozik egy dokumentumfilmhez, amely a New Orleans-i House Of Shockról szól. E kísértetjárta turistaház Phil Anselmo nevéhez fűződik, aki 1992-ben pár cimborájával alapította a vállalkozást, amely azóta komoly látványossággá nőtte ki magát a louisianai nagyvárosban. Garyékkel Ross Robinson, a '90-es évek második felének nu metal producerguruja melózik a zenén. „Akármikor lépünk a színpadra Dave-vel a beállásokon, minden egyes este mi vagyunk az elsők, és minden nap jammelünk", mondja a projektről Holt a Noisecreepnek. „Nagyon könnyen jönnek a témák, mert mindketten imádunk improvizálni, spontán módon zenélni. Talán van is már egy albumnyi anyagunk."

Gary szerint a csapat az interjú elkészítésének napján éppen egy olyan dalon dolgozott, ami leginkább a tagok ősi punk-kedvenceit, a Discharge-ot, a The Exploitedet és a GBH-et idézi. „Nagyon, nagyon punk. Állati zúzós és brutális, és teljesen természetesen állt össze. Ott az ütem meg a riff, aztán Casey ráüvöltözik a tetejébe egy kis mérget. Fantasztikus!"

További lényegi információk egyelőre nem állnak rendelkezésre, mint ahogy arról sem tudni semmit, hogy az idei koncerteken még mindig Holt turnézik-e majd a Slayerrel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.