Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bush: „A többiek számára nehéz volt megfejelni a régi Anthrax lemezeket”

Nem túl aktív mostanában John Bush, az Armored Saint jelenlegi és az Anthrax egykori frontembere, hiszen előbbi zenekar igencsak hézagosan működik. Bush sajnos továbbra sem rendelkezik konkrét zenei tervekkel, de az Anthraxben eltöltött éveire ma is büszke.

„Jó sokáig énekeltem az Anthraxben, tizenhárom évig”, magyarázta Bush a The Nervous Breakdownnak. „Négy lemezt készítettünk, rengeteget turnéztunk, és csináltunk pár tényleg erős albumot. Akkoriban már változóban volt a rock’n’roll arculata, az Anthrax is magáévá tette ezt, amire büszke vagyok. Sokáig úgy tűnt, meg kell győznünk az embereket arról, hogy még mindig ugyanazok vagyunk, de összességében jó döntéseket hoztunk. A Sound Of White Noise lemez például igencsak előremutató volt. Mindenre büszke vagyok, amit a csapattal csináltam. De nehéz dolgunk volt, mert az Anthrax nagyon fontos csapatnak számított a ’80-as években, nyomot hagytak a színtéren, és magukkal kellett versenyezniük. Azt hiszem, a többiek számára nehéz volt megpróbálni megfejelni a régi teljesítményeket, és azt mondani, hogy az aktuális zenéink is ugyanolyan fontosak. De szerintem így volt, és azt hiszem, idővel az emberek is objektívebben szemlélik majd mindezt.”

Ami jelenlegi terveit illeti, Bush nem tűnt túl lelkesnek egy esetleges szólóalbum gondolatától: ugyan tavaly felbukkant a német Long Distance Calling lemezén, és felénekelt pár dalt egy egyelőre megjelenés előtt álló videójátékhoz is, további konkrét tervekről nem számolt be. „Nem tudom, hogy szólóalbum lenne-e, de jó lenne különböző emberekkel zenélni, mert ez belőled is mást hoz ki. Énekesként és dalszerzőként egyaránt színesítené az én palettámat is. De egyelőre semmi ilyen tervem nincs.”

 

Hozzászólások 

 
#6 Venomádi 2012-11-02 13:51
Én meg eleve a Bush korszakkal ismertem meg a bandát. Ha egy okot kéne mondanom, hogy miért tartom személy szerint jobbnak a Bush lemezeket, akkor azt mondanám, hogy vele igazán kinyerték ebből a kifacsart bandából az esszenciát, komolyabb vehemenciával készültek a dalok, amely végett nem lehetett nem is úgy közelíteni hozzá, tehát az Anthrax a 93'-as lemezzel domborított egyet az érem érettebb felén is dalok tekintetében, mert ugye egész odáig nem egy komolyan vehető bandának számítottak. Ez utóbbi persze nekem bejön, de ez a produktum akkor is zeneileg kiforrottabb.
Idézet
 
 
+3 #5 Soo85 2012-11-01 15:53
Én csípem az Anthrax-ot, bár nem a legnagyobb kedvenceim, de azért rendszeresen hallgatom őket is! Szerintem Joey-val is jók, de John-nal is ütöttek! Mind a két énekes hangjához tökéletes zenét kreáltak! Az igaz hogy koncerten meggyűlt a baja John-nak, Joey témáival, de ahogy néztem a 2010-es Big 4 DVD-t, Joey se hozza jól John Bush témáit! Az Only-t nyomják azon a DVD-n. Szóval hogy melyik énekessel jobb az Anthrax? Az attól függ hogy melyik lemezről játszanak! Szerintem! Amikor John Bush beszállt, a zenei világ is megváltozott már, a kor igényeihez kellett igazítani a zenét. És az Anthrax-nak ezt úgy sikerült megvalósítani hogy megmaradtak Thrash Metal bandának, de a kor követelményeit is simán hozták! Megújultak, és erre is volt szükség! És én hiszem azt hogy ezt csak John Bush-al tudták összehozni!
De az előttem íróval is egyetértek, szerintem is pénzszagú ez az összeborulás! Főleg mert Dan Nelson elég furcsán került ki a bandából! De azért a Worship Music egy kibaszott jó lemez lett! A legjobb hangzás amit mostanában hallottam! Hibátlan a lemez! De azért a John Bush-os lemezek is odatehetőek mellé! Simán!!!!!!
Idézet
 
 
+3 #4 Bandi 2012-11-01 09:01
John Bush for President!
Idézet
 
 
+7 #3 Weigi 2012-10-31 21:39
Hogy ne csak mindig Belladonnások szóljanak hozzá a Bush-os hírekhez:
Èn csak a vele készült Anthrax lemezeket hallgatom, és nagy kedvencek, a MoMD dvd-vel egyetemben. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen (számomra) pénzszagu újjá alakulás miatt menesztették. Sok sikert neki, bármihez is kezd!
Idézet
 
 
+7 #2 Zoli 2012-10-31 19:55
Én is mindig Belladonnával szerettem az anthraxet. De bírom Bush hangját is, kétszer láttam vele a bandát. Én a helyében az armored saint-et helyezném előtérbe, igaz hogy így csak az underground területén mozgolódhat... Azért remélem nem tűnik el végleg, egyedi, érdekes és jó hangú vokalista!
Idézet
 
 
+16 #1 FJL 2012-10-31 12:53
Nálam csakis Belladonnával ér valamit az Anthrax, de én nem bántom Busht. Jó énekes, emberileg is korrekt, és a SOWN valamint a Stomp lemezek nagyon igényesek! Kár, hogy egy ilyen kultikus figura így kallódik!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.