Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Dog Barking: jön a hármas Airbourne!

Black Dog Barking címmel május 21-én jelenik meg a Roadrunner gondozásában az ausztrál csodafegyver Airbourne harmadik nagylemeze. Az album producere Brian Howes (Hinder, Daughtry, Puddle Of Mudd) volt, az első rádiós dal pedig a Live It Up lesz valamikor a tavasz folyamán.

„Rengeteg gondolatot és erőfeszítést fektettünk bele ebbe a lemezbe, és nemcsak a zenekar, hanem a produkciós csapat is, akik szintén heti hét napon, megszámlálhatatlan munkaórában melóztak az anyagon, beleértve ebbe a karácsonyt és az újévet is, hogy a lehető legjobb előadások a lehető legjobb hangzást kapják", áll a csapat nyilatkozatában. „Most pedig átadjuk az eredményt nektek. Tekerjétek fel a hangerőt, bontsatok meg egy sört, és dugjatok némi rock'n'rollt a fületekbe!"

Lassan három éve annak, hogy utoljára Airbourne sorlemez került a boltokba, és a 2010-es No Guts. No Glory. folytatta a hatalmas sikert aratott Runnin' Wild debüttel megkezdett nyerő sorozatot. A csapat a Black Dog Barkinggal is intenzív mozgást tervez az európai fesztiválokon. Újabb magyar buliról egyelőre sajnos nincs hír, de az már biztos, hogy Nickelsdorfban, a 2013-as NovaRockon ők is ott lesznek.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.