Shock!

április 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biztosan nem a Coal megismétlésére készül a Leprous

1221leprousÚj nagylemezén dolgozik a stúdióban az utóbbi évek egyik legizgalmasabb progresszív metalcsapata, a norvég Leprous. A tavalyi Coal folytatásának egyelőre még nincs címe, de a mostani tervek szerint májusban már meg is jelenik a Century Mediánál.

„Nagyon feltüzelt minket az új zene, amit írtunk", írja nyilatkozatában a banda. „Nem igazán emlékeztet a Coal anyagára, mert követjük a mantránkat, amely szerint nem készítjük el kétszer egymás után ugyanazt az albumot. Maga a dalszerzési folyamat is másképp folyt ezúttal: a zene javarészét Einar (Einar Solberg énekes/billentyűs) írta egy számítógépen, beleértve ebbe majdnem az összes riffet is. Mivel Einarnak fogalma sincs róla, hogyan kell gitározni, mindez komoly kihívások elé állította a gitárosokat..."

A zenekar már teljes egészében rögzítette a dobalapokat az örebrói Fascination Streetben, így most a gitárok, a basszus és a billentyűk következnek még az idei év folyamán. Az éneknek már csak jövőre futnak neki, a keverést Jens Bogren végzi majd, a megjelenés pedig májusban várható. A megjelenést alapos turnézás követi majd, remélhetőleg ismét elvetődnek hozzánk is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.