Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bizonytalan időre leáll a Remorse

0322remorseUgyan eddig úgy tűnt, végre tényleg megjelenhet a Remorse következő nagylemeze, most sajnos szomorú hírek érkeztek az ózdi thrasherektől: a zenekar bizonytalan időre leáll, méghozzá pont fennállásának harmincadik évében...

„A Remorse zenekar a kilenc éve tartó lemeztelenségi Harc!-ban megfáradt, személyes konfliktusok is keletkeztek, így áprilistól határozatlan időre pihenőre vonulunk. Sajnálatos, hogy ez pont a harmincéves évfordulónkra esik, de nem sok zenekar van, aki ennyi ideig bírja folyamatosan a metalt!", áll a Remorse énekes/gitárosa, Oláh Zsolt frissen közzétett közleményében. „Elnézést kérünk mindenkitől aki a meghirdetett koncerteken szeretett volna minket megnézni, ebben az évben pár buli várható még a zenekar eredeti felállásával (Old Versio), én pedig Kossuth Lali segítségével, otthon kocka verzióban, számítógépen írom a Kohó dalait, ami egyszer majd talán... Kösz mindent minden eddigi zenekar tagnak és thrashvérnek!"

Mint a fentiekből is leszűrhető, a Kohó című, tényleg évek óta várt album megjelenése tehát egyelőre teljesen bizonytalan. A csapat legközelebbi fellépése a Flotsam And Jetsam és a Dew-Scented nevével fémjelzett, április 7-ei budapesti thrash-minifeszten lett volna, de már ez a buli is elmarad.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+6 #6 Verebélyi Gábor 2017-03-22 16:59
A Remorse mindig is a kitartás szinonimájaként élt a "köztudatomban"... Bízom benne, hogy nem hosszú távú lesz a pihenő, és a nyári arlói napfényes, "nagycsaládos" tóparti hétvége, a színpad közelsége beindítja a pavlovi reflexeket! egy szarvaskői vérthrasher
Idézet
 
 
+7 #5 Doktorúr 2017-03-22 12:24
Remélem, nem kell temetni a Remorse-t, az egyik legjobb hazai banda a műfajában. Azt viszont mindig magas volt nekem, hogy miért nem sikerült nekik az igazi áttörés. :/
Idézet
 
 
+7 #4 Dév 2017-03-22 12:08
Én is úgy gondolom ahogy zombee, hogy underground szinten elég ismertek és elismertek voltak, ezért is nagyon szomorú hír ez nekem. Mikor elkezdtem olvasni a közleményt még azt hittem, hogy "a kilenc éve tartó lemeztelenségi Harc!-ban" után jönnek a konkrét infók az új lemezről, de erre, hogy pihenő lesz egyáltalán nem számítottam. Remélem ez a határozatlan idejű pihenő rövid lesz, de főleg hogy nem örök.
Idézet
 
 
+8 #3 zombee 2017-03-22 10:02
Ez a műfaj nem bír el túl sok áttört bandát szerintem. Hazai undergroundban szerintem sem ismeretlenek, sem sikertelenek nem voltak. Sikeres thrash bandának ott a Moby Dick (bár két éve őket is láttam kb. 50 fős bulin egy vasúti várótermi sörözőben, kibaszott jó koncert volt), Amerikában sincs több ekkora banda arányaiban. Zeneileg tényleg nagyon jók, a korai lemezeken az ének volt talán picit gyengébb egy mainstream metal bandához (pl. Pokolgép, Omen, Ossian) képest. A 90-es években turnéztak a Tankcsapdával, de akkor se kattant rájuk a közönség, ahogy a többi, hasonlóan jó thrash bandára se. Pedig voltak rajtuk kívül is még nagyon jók, a Harc meg az egyik legjobb magyar lemez. A 90-es évek eleje pedig jól indult, az ilyen thrash/black bulik a Pecsát is megtöltötték.

Idézet - Csabika:
Nagyon sajnálom.
Egyszerűen siralmas a Magyar Metal helyzete. 30 év alatt nem tudtak országos zenekarrá fejlődni, és ez nem a zenekaron múlott.
Rengeteg jó zenekar megy a süllyesztőbe a kilátástalanság miatt.
Még mindig nem akarja senki felismerni, hogy már rég nem a veteránokat kellene nyomni.
Ez a banda is veterán lett, de közben az áttörés is elmaradt.
Idézet
 
 
+7 #2 thrashtvér 2017-03-22 09:18
nemár :-(
Idézet
 
 
+14 #1 Csabika 2017-03-22 08:58
Nagyon sajnálom.
Egyszerűen siralmas a Magyar Metal helyzete. 30 év alatt nem tudtak országos zenekarrá fejlődni, és ez nem a zenekaron múlott.
Rengeteg jó zenekar megy a süllyesztőbe a kilátástalanság miatt.
Még mindig nem akarja senki felismerni, hogy már rég nem a veteránokat kellene nyomni.
Ez a banda is veterán lett, de közben az áttörés is elmaradt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.