Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Billboard: dobogón a Rise Against, Top 20-ban a Suicide Silence

Az amerikai listák harmadik helyén nyitott a Rise Against új albuma, a Black Market. A Suicide Silence pozícióit szintén nem ingatta meg, hogy új frontemberrel fordultak rá a jövőre a tragikus balesetben elhunyt Mitch Lucker helyén.

0625riseagainst

53 ezer példányban kelt el megjelenésének hetében a Rise Against új nagylemeze. A Black Market ezzel a Billboard Top 200 harmadik helyén kezdett, ami a chicagói dallamos punkcsapat eddigi legjobb eredményének számít. Meglepőnek persze semmiképp sem nevezhető a siker, hiszen a Rise Against a 2011-es, szintén roppant kelendő Endgame óta karrierje leghosszabb lemez nélküli periódusát futotta be, így a folytatást világszerte komoly várakozás előzte meg.

Szintén jól kezdett a tengerentúlon a Suicide Silence új albuma, a You Can’t Stop Me is, amely fordulópontot jelent a kaliforniai deathcore-osok életében: itt debütál az új énekes, a motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker helyére állított Hernan „Eddie” Hermida. A lemez ezzel együtt is 15 ezer példányban fogyott a nyitóhéten Amerikában, ami nagyjából rímel a legutóbbi, 2011-es The Black Crown 14.400 példányos eladására. Az ugyanakkor három éve csak a huszonnyolcadik helyre bizonyult elegendőnek, most viszont a tizenhatodikon kezdtek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.