Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta a Black Veil Brides gitárosával készült számát Marty Friedman

0701martyAugusztus 4-én jelenik meg Marty Friedman új szólóalbuma a Prostheticsnél. A Wall Of Sound című lemezről most meghallgatható a Black Veil Brides gitárosával, Jinxxszel rögzített Sorrow And Madness.

Paul Fig és Jens Bogren, illetve két dal erejéig a Queen legendás producere, Mack segítségével rögzítette friss szólóalbumát Marty Friedman. A Megadeth egykori gitárosának új albuma Wall Of Sound címmel jelenik meg jövő pénteken. Az új anyag nagyjából hasonló csapásvonalon mozog, mint a legutóbbi, 2014-es Inferno, ám sokkal intenzívebb: mélyebb, agresszívebb, illetve egyszerre szomorúbb és vidámabb is elődjénél. „Ez már a tizenharmadik albumom lesz a sorban, és szerintem végre rátaláltam a megfelelő módszerre. Sok időt töltök dalírással és demózással, így mire eljutok odáig, hogy a stúdióban élesben nyomom a dalokat, már mindent el tudok játszani. Ezért aztán nagyon könnyű rögtönözni és az eredetileg tervezetteknél jobb végeredménnyel előrukkolni. Ha már van egy jó demód, sokkal egyszerűbb, szórakoztatóbb és fájdalommentesebb bevonulni a stúdióba, és felnyomni a végleges verziókat”, mondta a gitáros.

Az anyag olyan vendégekkel készült el, mint Jinxx (Black Veil Brides), Shiv Mehra (Deafheaven) vagy Jørgen Munkeby (Shining). Érdekesség, hogy Jinxx nem gitározik, hanem hegedül a lemezen. „Nagy rajongója vagyok neki és a zenekarának is", mondta Friedman. „Lejött a 2015-ös Los Angeles-i koncertemre, és elmondta, hogy játszik hegedűn is, amit nem is tudtam, és egyből támadt is egy ötletem. Most pedig úgy gondoltam, itt az alkalom, hogy meglepjük a közönséget, és valami olyasmivel álljunk elő, amire sem az én rajongóim, sem az ő rajongói nem számítanak..."

martyfriedman_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Self Pollution
02. Sorrow And Madness (feat. Jinxx)
03. Streetlight
04. Whiteworm
05. For A Friend
06. Pussy Ghost (feat. Shiv Mehra)
07. The Blackest Rose
08. Something To Fight (feat. Jørgen Munkeby)
09. The Soldier
10. Miracle
11. Last Lament

A Jinxxszel rögzített Sorrow And Madness most meghallgatható a már ismert számok mellett. A turnétervekről későbbre ígért bővebb információkat a gitáros.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Doktorúr 2017-07-26 17:28
Marty Friedman bármit is csináljon mostanában, a két Cacophony-anyagért, a Dragon's Kiss szólólemezért, meg azért, amiket összejátszott a Rust In Peace - Risk időszakban, akkor is etalon marad, ha felcsapna mulatós zenésznek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.