Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Behemoth: itt a Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha klipje, ősszel ismét Magyarországra készülnek

Bő egy évvel ezelőtt minialbummal jelentkezett a Behemoth, amelynek egyik dalához most látványos klip készült. Nergalék a tervek szerint októberben Budapesten is újra fellépnek az Arch Enemy és a Carcass társaságában.

behemoth_k_2019_02

Tavaly májusban, A Forest címmel digitális EP-vel jelentkezett a lengyel Behemoth, amelyre négy szerzemény került fel. Ezek közül az egyik a The Cure klasszikus címadó dalának stúdióváltozata a Shining pszichopata agytrösztje, Niklas Kvarforth vendégeskedésével, a másik a dal egy élő változata, emellett pedig két vadiúj Behemoth-szerzemény, a Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha és az Evoe, a legutóbbi, 2018-as I Loved You At Your Darkest lemez folytatásaként. Most megtekinthető a Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha látványos videója.

Ősszel brutálisan erős összeállítású turné szeli át Európát, amennyiben természetesen a járványhelyzet is lehetővé teszi ezt: a European Siege keretében társult headlinerként járja majd körbe a kontinenst az Arch Enemy és a Behemoth, akiknek különleges vendége a Carcass lesz. A hármas előtt az Unto Others játszik majd, akik nemrég váltottak át erre a névre az Idle Handsről. A körút szeptember 28-án startol Dublinban, és november 6-án zárul Koppenhágában. A magyarországi koncert október 19-én esedékes a Barba Negrában. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Kormorán 2021-06-10 10:05
Amúgy nem rossz...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.