Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Befejezte rég várt szólóalbuma munkálatait Myles Kennedy

0816mylesElkészült szólóalbuma felvételeivel Myles Kennedy, Slash és az Alter Bridge énekese. A megjelenés dátuma egyelőre még kérdéses, nem is biztos, hogy az idei évről van szó.

Évek óta dolgozik első szólólemezén Myles Kennedy, aki most végre befejezte a munkálatokat a New York államban található Yorktown Heightsben. „Jelentősen más, mint az Alter Bridge vagy Slash albumai", mondta a Shock!-nak adott pár évvel ezelőtti interjújában a lemez stílusáról Myles. „A saját zenekaraim közül talán a '90-es években működő bandám, a The Mayfield Four dolgaihoz áll a legközelebb, de ez sem pontos közelítés. Inkább ilyen singer/songwriter cuccot képzelj el, ne valami direkten rockos muzsikát. Nagyon benne vannak az egészen korai hatásaim, amik más műfajokból erednek: Stevie Wonder, Marvin Gaye... Ők voltak az első kedvenceim. A mai napig nagyon szeretem a soult, az r'n'b-t, sokat is hallgatok ilyesmiket."

A lemezen több vendég is szerepel majd, Slash biztosan egy lesz ezek közül, de címet és megjelenési dátumot egyelőre nem hozott nyilvánosságra az énekes. Könnyen meglehet, hogy nem is az idei évben gondolkodik, hiszen ismét lesz elég dolga: szeptemberben máris indul Slash következő észak-amerikai turnéja, amit az év végén elvileg újabb európai dátumok követnek. A júliusi soproni bulin elhangzott, hogy november végén ismét fellépnek Budapesten is, de ezt illetően egyelőre nincs hivatalos megerősítés.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.