Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Basszusgitárost cserél az Iced Earth

Hamarosan újabb tagcserére kerül sor a mindig is valóságos átjáróházként funkcionáló Iced Earth soraiban, ahol Freddie Vidales basszer az e hónapban esedékes kínai koncertek után távozik a fedélzetről. Utódja a tavalyi európai turné előzenekarából, a Fury UK-ből érkezik Luke Appleton személyében.

A zenekar nem közölte, miért kerül sor a cserére, de a döntés aligha lephet meg bárkit is, hiszen az Iced Earth-ben Jon Schaffer gitáros/főnököt leszámítva soha senki nem rendelkezett bérelt hellyel. Appleton (a képen) a június 16-ai bangalore-i koncerten debütál majd a bandában, amely a power metalosok első indiai jelenése lesz. A zenekar még egy kiemelt fellépésre készül a nyáron, méghozzá augusztus 19-én, a ciprusi Limasszolban, ahol a bulit teljes egészében rögzítik egy jövőbeli koncertlemez és DVD kiadvány céljából.

A Stu Block énekessel és a tavalyi Dystopia lemezzel új fordulatszámra kapcsolt Iced Earth november végén Budapesten is fellépett. Jon Schafferrel akkor készített interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.