Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az előző albumoknál keményebb, súlyosabb dalokat ír a Korn

0515kornMár nagyban írja a 2013-as The Paradigm Shift lemez folytatását a Korn. Az album csak a jövő év második felére várható, de az már most látszik, hogy súlyosabb lesz az előzőeknél.

„Dolgozunk az új zenéken, most azt mondanám, nagyjából egyharmadig megvagyunk”, mondta Munky a Billboardnak. „Körülbelül húsz dalt írtunk, amiből tízet tartottunk meg, és igyekeztünk őket minél jobbá tenni. Szerintem még szükség lesz rá, hogy írjunk pár dalt, és ezekből is megtartsunk négy-öt tényleg jót. De nincs kapkodás, ami nagyon kellemes így. Most azon van a sor, hogy belefeccöljünk egy kis extra energiát a melóba, és elkészítsünk egy tényleg óriási anyagot. Szerintem itt az ideje megszilárdítani az örökségünket, mert nagyon büszke vagyok rá.”

A banda másik gitárosa, Brian „Head” Welch arról beszélt egy szintén nemrég adott interjúban, hogy a következő Korn súlyosabb lesz, mint az előző néhány lemezük. „Szeretnénk, ha mindenki elégedett lenne az albummal, mi egyelőre azok vagyunk. De azt akarjuk, hogy a végén tényleg mindenki mosolyogjon, szóval még egyéb tényezőket is tekintetbe kell vennünk. Viszont szerintem a végeredmény súlyosabb lesz annál, mint amilyennek már jó ideje hallani lehetett a bandát. A kezdeti fázis eredményei alapján legalábbis mindenképpen erre tippelnék. És ebben biztos szerepet játszott a tavalyi turnénk a Slipknottal, ahol láttuk a közönséget az arénákban, meg azt, ahogy Jonathan beindítja őket. Szerintem mindnyájunknak az jutott eszébe, milyen célokkal kezdtük annak idején ezt az egészet.”

A zenekar már kiválasztott egy producert is a munkálatokhoz, de egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, ki lesz az. A banda október 1-től amerikai turnéra indul, ahol elejétől végéig eljátsszák majd az 1994-es első albumot.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#6 matheus 2015-10-03 00:58
Szerintem a Neidermayer's Mind az egyetlen hallgatható cucc tőlük, meg még az L.A.P.D.-s dolgaik, Jon nélkül. A debüt lemezzel már eladták magukat.
Idézet
 
 
-1 #5 cápaidomár 2015-10-01 15:19
Idézet - miso:
16 éve nem írtak normális albumot, ráadásul annyi szemetet adtak ki ami már fáj, ez az én véleményem.

A Korn, Life, Follow, Issues fantasztikus albumuk, a többinél már csak a nevük miatt éltek meg.
Ezzel a skrillexes hülyeséggel (vagy mi a franccal) elektronikus majomkodással végképp elásták magukat, nem hiszek én már nekik.

Detto. Bár én már az Issuest se szerettem (talán kétszer, nem, inkább háromszor ha sikerült egyvégtében végighallgatni) , és már a Follw.... lemezen is ment az újrahasznosítás . Szerintem így oldják meg a keményebb albumukat legközelebb is, vagy átmennek hardcore technóba :-) az végül is tényleg kemény zene.
Idézet
 
 
-2 #4 miso 2015-10-01 08:24
16 éve nem írtak normális albumot, ráadásul annyi szemetet adtak ki ami már fáj, ez az én véleményem.

A Korn, Life, Follow, Issues fantasztikus albumuk, a többinél már csak a nevük miatt éltek meg.
Ezzel a skrillexes hülyeséggel (vagy mi a franccal) elektronikus majomkodással végképp elásták magukat, nem hiszek én már nekik.
Idézet
 
 
+9 #3 HellMaxx 2015-09-30 15:18
Mivel mindig is Head volt a fő dalszerző (énektémák terén is), a visszatérését követően nem tartom kifejezetten alaptalannak a keményebb hangzás kilátásba helyezését. Eléggé elkülöníthetőek a vele és nélküle készült albumok, már ami a gitárcentrikusa bb megközelítést illeti.
Idézet
 
 
+6 #2 revdav11 2015-09-30 13:13
Kíváncsian várjuk!
Idézet
 
 
-9 #1 TelekiPál 2015-09-30 11:20
Szerintem is hatással volt rájuk a Slipknot, de nem a zenéjük, hanem Coreyék baromságai, ahogyan az új lemezt kommunikálni kell.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.