Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az elmaradó Hegyalja helyett a PeCsában játszik július 15-én a Nightwish

0313nwCsütörtökön jelentették be a tokaji Kingdom Of Hegyalja szervezői, hogy a július 15-19-re tervezett fesztivál elmarad, így a nulladik napi sztárfellépő, a Nightwish sem játszik majd Tokajban. A koncert azonban nem marad el: a finn szimfonikus metal csapat július 15-én Budapesten, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán lép majd fel a Sorronia társaságában. A fesztiválra megváltott bérletek és az aznapra szóló napijegyek a budapesti koncertre is érvényesek.

Közleményben nyugtatta meg a Nightwish rajongóit a Concerto Music: bár az idei Kingdom Of Hegyalja Fesztivál sajnos elmarad, a Nightwish tokaji fellépését szervező ügynökség gondoskodik arról, hogy a finn szimfonikus zenekar az eredetileg tervezett napon, új helyszínen léphessen fel Magyarországon. Alig egy nap alatt sikerült megfelelő méretű új helyszínt találni a komoly technikával érkező nemzetközi produkciónak: a Nightwish és a Sorronia július 15-én Budapesten, a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán, azaz a Pecsa Music Gardenben lesz látható.

A helyszínválasztásnak köszönhetően a fővárosban is szabadtéren, fesztiválhangulatban, fő fellépőhöz illő hosszúságú műsorra számíthatunk a Nightwish részéről. A zenekar ezen az estén nemcsak új énekesnőjét, Floor Jansent mutatja majd be a hazai rajongóknak, hanem a legfrissebb, március végén megjelent lemezüket is. Az Endless Forms Most Beautiful egy újabb mérföldkő a zenekar életében, hiszen az új felállással a zenekar saját bevallása igazán szerint is magára talált, és sosem volt még ennél jobb.

A fővárosi koncertre jegyek vásárolhatók a Ticketportal országos hálózatában, de a Kingdom Of Hegyalja Fesztiválra megváltott bérletek és nulladik napi jegyek is érvényesek a budapesti koncertre, és a fővárosi koncert szervezői a VIP jegyesek igényeit is igyekeznek majd kielégíteni. A Kingdom Of Hegyaljás jegyeknél a visszaváltás lehetősége is adott, amivel kapcsolatban itt és a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen érdemes tájékozódni. A budapesti Nightwish koncerttel kapcsolatos fejleményekről a Concerto Music Facebook-oldalán tájékozódhatunk, valamint a budapesti koncert facebookos oldalán.

a Concerto Music bemutatja:
2015. július 15., szerda 18 óra
Budapest, Pecsa Music Garden (szabadtér)
Nightwish, Sorronia koncertek

Belépő: 6990 Ft, július 10-től és a koncert napján 7990 Ft.
Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal hálózatában és a www.ticketportal.hu oldalon.

A korábban megváltott Kingdom Of Hegyalja bérletek, valamint a nulladik napra szóló napijegyek a budapesti koncertre is érvényesek.

 

Hozzászólások 

 
+3 #5 Draveczki-Ury Ádám 2015-07-03 12:55
Idézet - azannya:
kit érdekel??!?!?!

komolyabb téma:
Az At the gates hol lesz?

Sajnos egyelőre nem tudjuk. Sem azt, hogy lesz-e, sem azt, hogy ha igen, akkor hol. Nem ugyanaz szervezte a fesztre, aki a Nightwisht.
Idézet
 
 
+1 #4 azannya 2015-07-03 12:24
kit érdekel??!?!?!

komolyabb téma:
Az At the gates hol lesz?
Idézet
 
 
+3 #3 Sanctus 2015-07-03 12:12
A vidéken élőknek nyilván nem a legjobb, én viszont örülök, mert így munka mellett is meg tudom nézni őket - a kingdom nem fért volna be.
Idézet
 
 
#2 bogar 2015-07-03 11:21
Idézet - Carrast:
Végülis, ez valahol jó nem?


igen. Jó, hogy nem marad el.
Rossz, hogy pecsa.
Idézet
 
 
+4 #1 Carrast 2015-07-03 11:15
Végülis, ez valahol jó nem?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.