Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az eddig megszületett dalok többsége nagyon hosszú és progresszív”

1202voivodMichel Langevin dobos/agytröszt szerint igen változatosnak ígérkezik a kanadai Voivod új albuma. A lemez megjelenése jövő tavaszra várható.

„Kilenc dalon még dolgozunk, hat teljesen elkészült”, mondta Away a Metal Waninak az új Voivodról, amely a mostani tervek szerint akár dupla konceptalbum is lehet. „Amikor júliusban hazatérünk a turnéról, sok melónk lesz még a következő koncertekig, hogy befejezzük a dalszerzést, de augusztusra már készen kellene állnunk a felvételekre. Maga a zene pedig a Post Society vonalát követi. Az eddig megszületett dalok többsége nagyon hosszú és progresszív. Akarunk írni ezek mellé pár rövidebbet is, hogy egyensúlyban legyünk, de eddig nagyon összetett, progresszív thrash metal született némi punkos ízzel, ahogy megszokott. Továbbra is voivodos a zene: egy újabb Voivod ez, de a szellemiség változatlan. Szerintem vannak benne elemek minden korszakunkból, a megszólalás meg leginkább a Dimension Hatröss-érát idézi, de akkor is friss a dolog. Rocky és Chewy egyaránt a maga módján közelíti meg a dalszerzést: nagyon feszesen, sebészi pontossággal nyomják, amitől én is másképp játszom. A thrash-gyökereink mindig benne lesznek a zenében, de azért ugyanígy szeretünk belemászni a progrockba és a pszichedelikus dolgokba is. Ha egy szóval kellene jellemeznem az új dalokat, azt mondanám: eklektikusak.”

A lemez ideális esetben jövő tavasszal jelenhet meg, de ez még több tényező függvénye, így Away egyelőre nem ígért konkrétumot ezzel kapcsolatban.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 drughi 2017-07-03 16:20
Király! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.