Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Asking Alexandria: még egy új dal a lemezről, nyár végén Zamárdiban játszanak

Március 25-én, The Black címmel jön ki a Sumerian kiadónál a brit Asking Alexandria új nagylemeze. A zenekar most a Here I Am című dalt is bemutatta egy speciális keveréssel, és augusztus végén ismét fellépnek Magyarországon, ezúttal a Strand Fesztiválon.

0926aa

„Miután az elmúlt két évet azzal töltöttük, hogy erre a lemezre írtunk, Denis csatlakozásával sok anyagot félretettünk, és megint elölről kezdtük a munkát”, mondta Ben Bruce gitáros a Kerrang!-nek. „Nagyon várom a megjelenést. A Reckless & Relentless óta nem feszült ilyen nyers energia és agresszió egy Asking Alexandria-lemezben, mint ebben. Beteszed, és azt mondod majd: hűha, ezek visszatértek! Alig várom, hogy megjelentessük, és halljam róla a véleményeket. Egy nagy eltérés biztosan volt a dalszerzésben: hogy Denis tényleg nagyon belefolyt a számok megírásába. Kritizált, ötleteket adott, és ezáltal engem is jobb teljesítményre sarkallt. Ellentétben Dannyvel, aki leginkább semmit sem csinált. Ha átküldtem valamit, annyi volt a reakciója: ez szar, túl súlyos, nem tetszik. Aztán meg: ha muszáj, akkor elénekli. Szóval köztünk nem volt igazi dalszerzői együttműködés, Denisszel azonban minden jött magától.”

1228aabA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Let It Sleep
02. The Black
03. I Won't Give In
04. Sometimes It Ends
05. The Lost Souls
06. Just A Slave To Rock N Roll
07. Send Me Home
08. We'll Be Okay
09. Here I Am
10. Gone
11. Undivided
12. Circled By The Wolves

A 2013-as From Death To Destiny komoly sikernek bizonyult, így a zenekarnak bizonyosan nem lesz könnyű dolga az új albummal. Mindenesetre nyáron ismét fellépnek Magyarországon is, méghozzá Zamárdiban, az augusztus 24-27. közötti Strand Fesztiválon, ahol egyébként a Hollywood Undead is ott lesz. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.