Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Arch Enemy: itt az első felvétel Loomisszal!

Új videóval jelentkezett a június 1-jén Budapesten is fellépő Arch Enemy. A Stolen Life című dal a tavalyi War Eternal nagylemezen szerepelt, ám érdekesség, hogy a klip a szám egy új verzióhoz készült, amelyben már Jeff Loomis játéka is hallható.

0305ae

„Fantasztikus, hogy Jeff Loomis is velünk turnézik”, mondja Mike Amott gitáros/főnök a frissen bemutatott klip kapcsán. „Kiváló zenész és igazi úriember. Nagyon örülök, hogy pár szólót ő is felnyomott a Stolen Life új, izgalmas verziójához, mert a játéka tényleg új tüzet tett a nótába. Az aktuális latin-amerikai turnénkon lehetőségünk nyílt klipet is forgatni az új single-hez, és az Abysmo-csapattal is remekül tudtunk együtt dolgozni ennek során, így tényleg több mint elégedett vagyok a végeredménnyel!”

A zenekar rendíthetetlenül turnézik a legutóbbi lemez megjelenése óta, tavaly a Rockmaratonon is felléptek, idén pedig ismét meg lehet nézni őket Magyarországon: a helyszín ezúttal a Barba Negra Track lesz június 1-jén, a Concerto szervezésében. Az Arch Enemy előtt a metalcore-hős Unearth játszik majd, akik a tavaly megjelent Watchers Of Rule lemez kapcsán turnéznak, de itt lesz a modern metalban utazó, német Drone is. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.