Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anthrax: „Milyen kaszálás? Nem arénákban játszunk…”

0223anthraxHamarosan ismét Budapesten játszik az Anthrax, akik aktuális turnéjukon nem a tavalyi For All Kings albumot, hanem az idén harmincéves Among The Livinget állítják a fókuszba. Frank Bello basszer szerint mindez kizárólag a rajongók érdekében történik.

Március 12-én ismét Budapesten lép fel az Anthrax, akik aktuális Among The Kings turnéjukon az 1987-es Among The Living album teljes anyagát eljátsszák. A hasonló tematikus turnék az utóbbi tíz-tizenöt évben igen elterjedtté váltak, és természetesen amellett, hogy sokan örülnek nekik, mások szerint puszta biztonsági játékról van szó, amelynek a kockázatmentes pénzszerzés a célja. Frank Bello nem ért egyet ezzel. „Amikor ezeket a dalokat játsszuk élőben, mi is visszarepülünk abba az időbe, amikor felvettük őket, komolyan”, mondta a basszer a RaW 1251AM rádiónak. „Felidézed, hol tartottál akkor, ami nagyon furcsa tud lenni. De szerintem éppen emiatt akarják az emberek is hallani ezeket a dalokat az újak mellett. Viszont szó sincs arról, hogy a kaszálás lenne a cél. Persze tisztában vagyunk vele, hogy az embereknek tetszeni fog a dolog, de hát pont ez a lényeg, biztosan nem a kaszálás. A rajongókért csináljuk, és ez tényleg így van. Az ember mindig igyekszik mást csinálni, hogy valami különlegessel rukkoljon elő. Milyen kaszálás? Nem arénákban játszunk… Színháztermeket töltünk meg, ami tök jó. De tényleg a rajongókról szól a dolog, semmi másról. Legközelebb meg majd megint valami mást kapnak tőlünk. Összességében úgyis minden róluk szól, szóval megadjuk nekik, amit akarnak, és ez számunkra is fontos.”

A február 15-ei birminghami bulit már rögzítette is a csapat, és még idén kijön egy DVD-n a Megaforce-nál az anyag. Scott Ianék természetesen nem egyedül az Among dalait játsszák, hiszen a bulik egyenként több mint kétórásak, előzenekarként pedig a Steve Harris fiát, George-ot is soraiban tudó The Raven Age játszik. A turné március 12-én éri el Budapestet a Concerto szervezésében, a helyszín a Barba Negra lesz, további részletek itt. A koncerten lesz Scott Ian magyarul megjelenő önéletrajzának hivatalos bemutatója is.

 

Hozzászólások 

 
#4 Szűcs István 2017-02-24 23:07
Anno a Budapest Parkban is jónéhány dal előkerült az Among the living lemezről. Sokak istenítik ezt az albumot, bár én sokkal jobbnak érzem a Worship music lemezt (nekem az Among kicsit sem jön be). Úgy gondolom, hogy a két új album legjobb pillanataival kelnének útra, akkor talán nem éreznék jópáran, hogy csak biztonsági játékot játszik a banda. Márpedig évek óta érezhető, hogy ez a helyzet. Így a dalok nagy részét nem kell betanulni, s elég az interjúkban annyit mondani, hogy minden rajongó óhaja az Among the living. Szerintem vannak még olyan albumaik bőven, amiről lehetne szemezgetni...
Idézet
 
 
#3 Tigrisszív 2017-02-24 16:41
Ha már kaszálás! Nem akar valaki menni a bécsire is?
Idézet
 
 
+1 #2 Sátánista elégtétel 2017-02-24 09:38
[quote name="Dodo"] Charlie Firpo
Idézet
 
 
+3 #1 Dodo 2017-02-24 06:46
Haver minap látta őket kölnben, és Charlie dobolt :)
Végre!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.