Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Airbourne: íme a Live It Up szöveges videója!

0402liveitupLive It Up címmel megnézhető az első hivatalos szöveges videó az ausztrál Airbourne új nagylemezéről, a Black Dog Barkingról, amely május 20-án jelenik meg a Roadrunner gondozásában. Az ausztrál AC/DC junior tavasz végétől Európában koncertezik, de magyar fellépésről egyelőre sajnos nem tudunk.

„Rengeteg gondolatot és erőfeszítést fektettünk bele ebbe a lemezbe, és nemcsak a zenekar, hanem a produkciós csapat is, akik szintén heti hét napon, megszámlálhatatlan munkaórában melóztak az anyagon, beleértve ebbe a karácsonyt és az újévet is, hogy a lehető legjobb előadások a lehető legjobb hangzást kapják", áll a csapat lemezről kiadott korábbi nyilatkozatában. „Most pedig átadjuk az eredményt nektek. Tekerjétek fel a hangerőt, bontsatok meg egy sört, és dugjatok némi rock'n'rollt a fületekbe!"

Lassan három éve annak, hogy utoljára Airbourne sorlemez került a boltokba, és a 2010-es No Guts. No Glory. folytatta a hatalmas sikert aratott Runnin' Wild debüttel megkezdett nyerő sorozatot. A csapat a Black Dog Barkinggal is intenzív mozgást tervez az európai fesztiválokon. Újabb magyar buliról egyelőre sajnos nincs hír, de az már biztos, hogy Nickelsdorfban, a 2013-as NovaRockon ők is ott lesznek.

A szöveges videó itt nézhető meg:

Airbourne - Live It Up (Lyric Video) from Roadrunner Records on Vimeo.

Black Dog Barking out May 20th
http://smarturl.it/abblackdogbarking

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.