Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Accept: megvan a lemezcím, áprilisban megjelenés

Stalingrad címmel jelenhet meg 2012 áprilisában a tavaly hatalmas sikerrel visszatért germán metal legenda, az Accept új nagylemeze. Wolf Hoffmannék ismét Andy Sneap producerrel dolgoznak, a kiadó továbbra is a Nuclear Blast.

Hoffmann még korábban azt nyilatkozta: az új Accept lemez stílusa hasonló lesz a visszatérő Blood Of The Nationséhez, de nem szeretnék még egyszer leszállítani teljesen ugyanazt. A Stalingrad lesz a veterán német heavy metalosok második nagylemeze az amerikai Mark Tornillóval a mikrofonnál, és ismét Andy Sneap melózik majd velük a stúdióban producerként, akit a banda egyetlen interjúban sem felejt el méltatni. „Andy Sneap és az Accept tökéletesen egy hullámhosszon rezeg", mondja Wolf. „Ez már a Blood Of The Nationsnél is egyértelműen kiderült, most pedig izgatottan várjuk, hogy tovább haladhassunk ezen az ösvényen. Andy nemcsak elképesztően jó producer, de egyben nagyszerű barátunk is, aki az Accept család tagjává vált."

A banda magyar rajongóinak nincs rossz dolguk idén, hiszen az elementáris februári buli után november 14-én, azaz ma este ismét Budapesten köszönthetjük az egykori frontember zenekarát, az U.D.O.-t is. További részletek a Concerto honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.