Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A pénteki lemezbemutatón már meg lehet venni a kettes Asphalt Horsement

November 4-én lesz az Asphalt Horsemen második albumának lemezbemutató koncertje a Dürerben. A fellépésen már meg is lehet majd vásárolni a The Brotherhood című lemezt, amelyről hat dalt is meg lehet hallgatni.

1101ah

„Stílust tekintve haladunk az első lemez kitaposott ösvényén: tökös, igazi hamisítatlan rockmuzsika, enyhe southern ízzel, azaz asphaltosan szól a cucc!”, mondta korábban az anyagról Lőrincz Károly énekes. „A munkálatok még tavasszal kezdődtek a törökbálinti SuperSize stúdióban. Itt a dob- és basszusfelvételek zajlottak egy régi veterán, Lakatos Gábor vezényletével, majd Hatvanban folytattuk a gitár- és énekfelvételekkel Szolnoki Bertold stúdiójában. Ebben a fázisban nagyon sok segítséget kaptunk Szőke Gábortól a The Joystixből, aki keményen részt vett a stúdió melóban, és több dalszöveg is az ő nevéhez fűződik, sőt, még a lemezen is játszik! És amíg mi pöcsöltünk egy csomó időt az anyaggal, ők felvettek egy komplett lemezt, és meg is jelentették… Na, ez a különbség a punk rock és a southern rock között: az idősík!”

A lemezre a Down In The Dirt, a Thank You, a Seize The Day, a The Sacrifice, az Old Town, a Wicked Woman, a Lies, a Mill Of Grief, a Brotherhood, a Doctor Tease, a December és a Connected című dalok kerülnek fel. A vokálokban Pocsai Kriszta és Varga Lilla segítette ki a bandát, egy régi gödöllői cimborájuk, Végh Miklós pedig szájharmonikázott néhány dalban. A Seize The Day szöveges videója máris megtekinthető.

A Brotherhood lemezbemutatója november 4-én lesz a Dürerben, további részletek itt. A koncerten már meg is lehet majd vásárolni a lemezt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.