Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Lizzy Bordenből újított másodgitárost Zakk Wylde

0102lorinaA Lizzy Bordenből ismert Dario Lorina lett a Black Label Society új másodgitárosa. Zakk Wylde csapata decemberben, mindenféle látható előzmény nélkül vált meg Nick Catanesétől, aki hosszú évek óta zenélt a bandában.

A még mindig csak 23 éves, de már komoly szakmai respekttel rendelkező Dario Lorina lett a Black Label Society új gitárosa. A Randy Rhoads, Paul Gilbert, George Lynch és Eddie Van Halen játékán nevelkedett zenész leginkább a Lizzy Bordenből ismert – 2011-ben Budapesten is fellépett velük –, de tavaly ősszel a Shrapnel kiadónál első, nevét viselő önálló albumát is megjelentette.

„Rendkívül büszkék és boldogok vagyunk, hogy Dario Lorinát választották a Black Label Society új gitárosának", mondja Dario leigazolásáról Lizzy Borden. „Óriási kaland volt vele bejárni a világot: igazi profi, és emellett hihetetlenül jó, blues-vezérelte művész, aki rengeteget adott hozzá a Borden hangzáshoz is. Személy szerint igazi kiváltság volt számomra, hogy négy éven át állt az oldalamon, és pontosan tudom: Zakk, a zenekara és a rajongói ugyanúgy szeretik majd őt, ahogy mi is. A Borden tábornak nagyon hiányzik majd, de mindig egy lesz közülünk, és rengeteg szerencsét kívánunk neki!"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.