Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nick Catanese nélkül folytatja tovább a Black Label Society

1203nickAz új lemez munkálatainak kellős közepén, gyakorlatilag mindenféle különösebb indok nélkül megvált a Black Label Society Nick Catanesétől. A gitáros a kezdetektől fogva ott dolgozott Zakk Wylde oldalán.

„A lehető legjobbakat kívánjuk Nicknek jövőbeli zenei kalandozásaihoz" – mindössze ennyivel kommentálta a Black Label Society Nick Catanese váratlan távozását. A 42 éves gitáros, közismert becenevén Evil Twin a '90-es évek második fele óta zenél Zakk Wylde-dal: először az akusztikus Book Of Shadows album turnéján csatlakozott a gitároshoz, a Black Labelnek pedig 1999-ben lett tagja. Ugyan a stúdióalbumok közül Catanese játéka csak az utolsó két albumon volt hallható, a turnéfelállásban azóta folyamatosan ott volt, amit senki más nem mondhat el magáról a hagyományosan nagy fluktuációval dolgozó zenekar tagságából. A szakítás okairól egyelőre semmit sem tudni, mint ahogy arról sem, ki kerülhet Nick helyére. A banda ugyanakkor a lehető legrövidebb időn belül pótlást ígér.

Az új Black Label Society lemez a jelenlegi állás szerint 2014 tavaszán kerülhet majd a boltokba. Catanese terveiről csak annyit tudni, hogy egy Kaldera nevű bandával folytatja Dusty Winderrowd dobossal, Brandon Powell gitárossal és Vinnie Salvatore basszerrel. A nemrég alapított csapat jelenleg énekest keres.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Codename333 2013-12-03 13:46
hát ez nagy kár.....am a helyettesre én is kiváncsi leszek
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.