Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A halál mindössze egy szívdobbanásnyira van”

Szeptember 23-án új nagylemezzel jelentkezik a doomos vonalról elstartolt, de időközben némileg módosult stílusú Sahg. A norvégok friss albumának címe Memento Mori lesz.

0620sahg

sahg_cEgyszerűen csak „rohadt jó heavymetal-albumként” jellemzi az Indie Recordings beharangozó közleménye a Sahg új albumát, amely Memento Mori címmel jelenik meg szeptember második felében. „Amikor olyan időket élünk, amelyekben vallási ellenségeskedés és a környezeti pusztulás söpör végig a világon, nincs más választásunk, mint tudatosítani magunkban a halál elkerülhetetlenségét”, mondja a csapat a lemezről. „Manapság nemcsak a félelem, a megbélyegzés és a gyűlölet terjed, hanem folyamatosan érezzük magunkon a saját halandóságunk szorítását is. A halál mindössze egy szívdobbanásnyira van, és az ismeretlentől való félelem sokkal inkább kézzel fogható, mint valaha. Ezért választottuk a Memento Mori címet a lemeznek.”

A zenekar legutóbbi lemeze Delusions Of Grandeur címmel jelent meg 2013-ban. A felállás továbbra is négytagú, de az előző albumhoz képest két csere is történt: az alapleosztást egyedüliként képviselő Olav Iversen énekes/gitáros és a hozzá 2011-ben csatlakozott Tony Vetaas basszer mellé tavaly érkezett a bandába Mads Lilletvedt dobos és Ole Walaunet gitáros.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 BSND 2016-06-20 12:08
Na erre kíváncsi leszek, ez is egy olyan banda, ami egyre jobb lemezeket készít. Remélem folytatódni fog ez a tendencia!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.