Shock!

április 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2022-re halasztották a Helloween Budapestet is érintő turnéját

Aligha érhet bárkit is meglepetésként, hogy a Helloween tavaly októberről idén májusra halasztott arénás koncertjét sem rendezik meg 2021-ben. A turné jövőre tolódott, pontos dátum még nincs.

1208helloween

„Sajnálattal ugyan, de mindenki egészségére és biztonságára tekintettel ismét el kell halasztanunk európai turnénkat”, tette közzé a Helloween. „Ahogy azt mindenki tudja, turnézni jelenleg nem lehetséges. Annak érdekében, hogy a koncertek rendben lemehessenek, a körút 2022 tavaszára halasztásáról döntöttünk. Már dolgozunk a pontos mentrenden, és hamarosan bejelentjük az új dátumokat. Kérünk mindenkit, hogy tartsa meg a jegyét, amely érvényes lesz az új időpontra is. Emellett figyeljétek a híreket, mert hamarosan nagy bejelentéssel készülünk!” Részletek itt.

A Helloween Pumpkins United turnéja hatalmas siker volt, a zenekar 2017 ősze és 2018 decembere között összesen hatvankilenc koncertet adott harminckét országban – köztük Magyarországon is –, amelyeken több mint egymillió ember nézte meg őket. A körút különlegességét az jelentette, hogy az utóbbi évek felállása – azaz Andi Deris énekes, Michael Weikath gitáros, Markus Grosskopf basszer, Sascha Gerstner gitáros és Dani Löble dobos – mellé visszatért a ’80-as évek Helloweenjének két oszlopa, Michael Kiske énekes és Kai Hansen gitáros is. Az említett nagy bejelentés alighanem a csapat új albuma lesz, amelyről az első single megjelenése heteken belül, április 2-án várható Skyfall címmel, és egy rövid előzetest is közzétettek már hozzá.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.