Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„2020 próbára tesz, minden ízben és mindenkit”

Új single-t hozott ki az év elején kiadott God On The Run lemezről a The Hellfreaks. A zenekar a Jinjer menedzsmentjénél dolgozik tovább.

1023hellfreaks

A Doldrum Dynasty videó a budapesti The Hellfreaks első megjelenése a Go Down Believing Management szárnyai alatt, akik többek között a Jinjer ügyeit is intézik. A videó a második lockdown elõtt készült Budapesten. A Radnóti Zsuzsa által vezetett négyes egyre inkább tartott tõle, hogy a 2020-as év ismételten próbára teszi őket zenekarként, így nemcsak a jövõjüket tervezték, hanem az egész éven elgondolkodtak: „Sok különbözõ elvárásunk volt, illetve reményünk fūzõdött a negyedik albumunk megjelenésének évéhez, de a legvadabb álmainkban sem feltételeztük, hogy az album egy pandémia kezdetén mutatja meg magát a nagyérdeműnek", mondják. „Nehézségek, kérdések, viták képezték állandó társaságát a COVID-19-nek március környékén. De a rengeteg érzelmi hullámvölgy mellett annyi pozitív visszajelzés érkezett a világ minden tájáról a lemez kapcsán, hogy egy árva dolgon sem változtatnánk. 2020 próbára tesz, minden ízben és mindenkit. Olyan fizikai és mentális problémák fenyegetnek vagy sújtanak szinte mindnyájunkat, amivel eddig csak kevesen találkoztak, de reméljük, a Doldrum Dynasty segít egy kicsit oldani a stresszt, még ha csak pár perc erejére is."

A Zenekar jelenleg a nyári turné- és fesztiváltervek mellett gőzerővel dolgozik következő nagylemezén is, amely 2021 végén, 2022 elején jelenhet meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.