Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Zuzu Petals: I. demó

Ki ne ismerné a Zuzu Petals nevet, aki egy kicsit is művelt nálunk kulttá váló filmekből? Aki meg nem, azonnal nézze meg a Ford Fairlane kalandjai című alkotást. Sejthető is rögtön, hogy túl komoly produkciót ezzel a névvel nem lehet csinálni, és ez így is van.

Zuzuék rockandroll alapú bulis zenét csinálnak, kb. a korai Sex Action vonalán. Ilyen zenék mindig voltak vannak és lesznek, túl nagy megfejtést nem kell tőlük várni, tipikus motoros találkozókra készült talpalávaló, vagy füstös kis klubokba (van még ilyen egyáltalán??)

Nem tökéletes ez a demó, hallatszik, hogy örömzene, meg nagyjából ösztönből és nem agyból csinálták, bár a gitáros srácnak érezhetően van érzéke ehhez a stílushoz, gyakorlatilag az ő folyamatos szólói tartják életben a dalokat. Énekileg több tökösséget lehetne belevinni a nótákba, meg hát aki tisztán kiénekelt hangokra vágyik, az egyelőre ne itt keresgéljen.

A harmadik és negyedik dal kifejezetten gyengécskére sikerült zeneileg, énekileg meg főleg (a negyediknél sírtam is a hamisság miatt), kicsit több kraft kellene ehhez a stílushoz minden tekintetben. A felvétel 2005-ös, ha még működik a csapat, feltételezem, hogy azóta fejlődtek.

Nagy megfejtéseket ne várjon senki tőlük, alap motoros zene, nem más, világot megváltani nem fognak, ám italozós bulikon, seggrészegen akár jó hangulatot is hozhatnak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.