Shock!

július 07.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Zorglüb: From The Dust

Nos, nem kifejezetten a Shock! profiljába vág a Franciaországból származó Zorglüb zenéje, illetve zaja, mert igencsak nehéz kivenni az amúgy gyári korongról, hogy mi is szól éppen. Puttyogás az biztos, aztán a háttérben valaki hörögve szövegmond, még jobban a háttérben halk és torz gitározás is fellelhető, bár ez inkább sejthető, mint hallható.

Az már végképp csak találgatás eredménye lehet, hogy mit játszik a gitáros. A dobgép még mindezek alatt helyezkedik el, illetve a magasabb frekvenciák fülbántóan csiporognak. Nyilvánvalóan a zenekar sufnijában rögzítették mindezt - de könyörgöm! Ma már otthon, számítógéppel sokkalta minőségibb felvételt lehet készíteni, nem akkora ördöngösség az!

Ember legyen a talpán, aki jóindulattal hallgatja az ilyesmit, én sem szoktam ilyen hangminőségnél túl toleráns lenni, kivéve ha maga a zene azért valamennyire ígéretes vagy jó. A Zorglüb sajnos egyik sem. (Már ez a név is: Zorglüb! Buta horrorfilmben szereplő karaktert hívhatnánk emígy.)

Létezik az elektro-metalban egy sereg méltatható csapat, sajnos e francia társaság még a lábujjuk körmének a nyomát sem éri el. Talán ha értékelhető, hallgatható minőségben rögzítenék a zenéjüket, meg ha mondjuk a gitár sem lenne hamis, akkor...

Az utolsó nótában (a negyedik és egy koncertfelvétel) a háttérben még valaki nyervogni is nekilátott, felteszem éneklés címszóval. Brrr...
Még egy zenekar, amelyet szeretnék jó gyorsan elfelejteni és soha viszont nem látni.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.