Shock!

június 20.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Zorglüb: From The Dust

Nos, nem kifejezetten a Shock! profiljába vág a Franciaországból származó Zorglüb zenéje, illetve zaja, mert igencsak nehéz kivenni az amúgy gyári korongról, hogy mi is szól éppen. Puttyogás az biztos, aztán a háttérben valaki hörögve szövegmond, még jobban a háttérben halk és torz gitározás is fellelhető, bár ez inkább sejthető, mint hallható.

Az már végképp csak találgatás eredménye lehet, hogy mit játszik a gitáros. A dobgép még mindezek alatt helyezkedik el, illetve a magasabb frekvenciák fülbántóan csiporognak. Nyilvánvalóan a zenekar sufnijában rögzítették mindezt - de könyörgöm! Ma már otthon, számítógéppel sokkalta minőségibb felvételt lehet készíteni, nem akkora ördöngösség az!

Ember legyen a talpán, aki jóindulattal hallgatja az ilyesmit, én sem szoktam ilyen hangminőségnél túl toleráns lenni, kivéve ha maga a zene azért valamennyire ígéretes vagy jó. A Zorglüb sajnos egyik sem. (Már ez a név is: Zorglüb! Buta horrorfilmben szereplő karaktert hívhatnánk emígy.)

Létezik az elektro-metalban egy sereg méltatható csapat, sajnos e francia társaság még a lábujjuk körmének a nyomát sem éri el. Talán ha értékelhető, hallgatható minőségben rögzítenék a zenéjüket, meg ha mondjuk a gitár sem lenne hamis, akkor...

Az utolsó nótában (a negyedik és egy koncertfelvétel) a háttérben még valaki nyervogni is nekilátott, felteszem éneklés címszóval. Brrr...
Még egy zenekar, amelyet szeretnék jó gyorsan elfelejteni és soha viszont nem látni.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.