Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Ten Rail Cell: Microman

Görögországban sincs kolbászból a kerítés, és ahogy ma kritizált kollégájuknál, úgy a Ten Rail Cellnél sem találtam mást a borítékban, mint egy árva cd-t. A Ten Rail Cell honlapja sem kényeztet el túl sok információval, de legalább a lényeg megtalálható: '99-ben alakultak, jelenleg négyen zenélnek a csapatban, és a sok év alatt két demófelvételt sikerült megjelentetniük - ez a második. És ha minden igaz, 2-3 koncertjük akadt eddig.

A zene amolyan alap death/thrash, tufa témákkal, nulla izgalommal, melyre ordibál a vokalista. A srácoknak kb. annyi érzékük van a dalszerzéshez és zenéléshez, mint nekem egy úszóversenyen való kiváló helyezéshez. (Gy.k.: nulla.)
Négy rémesen unalmas dalszerűséget sikerült borzasztó (a hallgathatatlanság határán egyensúlyozó) minőségben felvenniük, ráadásul addig sem sikerült eljutniuk e röpke hét év alatt, hogy a gitárt megfelelően hangolják be.

Azt hiszem jobban járnánk, ha inkább feta sajtot készítenének a jövőben, a zenélést pedig hagyják meg azoknak, akik értenek is hozzá - illetve a tehetség apró szikrája ott csillog a szerzeményeikben.
Bátor jelentkezőknek szívesen elpostázom ezt a cd-t is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.