Shock!

június 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Ted's Village: Delirium

A Ted's Village-ről is rég hallottam, az első demójuk még inkább a Tankcsapda, Nirvana jegyeit hordozta magán, aztán az azóta eltelt pár év alatt átnyergeltek inkább az Offspring-féle, zeneileg és énekileg dallamosabb kaliforniai punkrockra. Ez sem az én világom (meg igazándiból senkié a Shock! gárdából, a többiek még kevésbé hajlandóak meghallgatni ilyesmit), de el kell ismernem, hogy sokat fejlődtek minden téren.

Korrekt három új dalt hallhatunk a zenekartól, vidám, életigenlő zene, napfény, nyár, buli, rokkendroll. Félre a hülyeséggel, rendben van a demó, bár tény, hogy igencsak Offspringes, az énektémák meg elég egyformácskák, bár az is tény, hogy a refrének vokáltémái viszont nem rosszak. Tipikusan az a zene, ami a maga műfajában nem rossz, noha nem világmegváltó és egyszerű, mint a tojásrántotta receptje. De attól még lehet jó.
A hangzás sem vészes, (HSB), demónak bőven megfelelő.

Mivel három nagyjából egyforma dalról (na jó, a harmadik egy picit pörgősebb, riffelősebb) túl sokat nem lehet elmondani, inkább látogassátok meg a csapat honlapját és töltsétek le a kint lévő dalokat.

Kicsit változatosabb számok azért elférnének még a repertoárban (bár nem tudom milyen lehet a többi, gondolom hasonló, demóra azért általában a három legjellemzőbbet, legjobbat szokás felvenni). Egyébként aki bírja a kaliforniai punkzenét, az simán megszeretheti a Ted's Village-et is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.