Shock!

február 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

No Future: Demo ’98

'98 januárjában rögzítették Szlovákiában a balassagyarmati No Future tagja 5. demójukat, mely 4 friss és 4 régebbi dalt tartalmaz. A hangzás kiváló, mindent tisztán, arányosan lehet hallani.

A muzsikát leginkább a Megadeth névvel lehetne fémjelezni, tipikus 'deth-es ötletekből állnak a No Future szerzemények. Kemények de azért dallamosak riffek, a bőgő is külön élvezhető, önálló életet él, nem csak az alapot hozza. A dobos is ötletesen üti a bőröket. Mindenkinek érezhetően megvan a saját játéktere, amit ki is használnak, nincs az előtérbe tolva egyik hangszer sem, hanem mindegyikőjük önálló életet él, viszont az egység megmaradt, nem esik szét a produkció szerencsére. Az ének olyan igazi thrash-es durva szövegmondás. Hallatszik, hogy sokat dolgoztak a srácok a dalokon, jó a dalok felépítése, lehet rá nagyokat 'bangelni ezerrel. Labyrinth címmel még egy instrumentális dalt is rögzítettek, ami nagyon jól sikerült, pedig ebben a műfajban elég nehéz élvezetes instru nótát összehozni. Na, itt sikerült, benne van a "dög" a dalban.

Ami a legnagyobb erénye a zenekarnak az a nagyon precíz, pontos összjáték. Lehet tőlük tanulni e téren. Ez a demó egyébként promós célokat szolgál, főleg kiadóknak készült, ezért minimál borítója van, viszont CD-re írva kaptam kézhez. Azért gondolom érdeklődőknek biztosan szívesen átmásolják a srácok a 38 percnyi anyagot. (Pláne kazi és vboríték ellenében.)
Végszóként csak annyit, hogy nem lenne hülyeség egy Faces-Empire-No Future bulit rendezni valamikor.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.