Shock!

február 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meztelen ebéd: Föld kávéház

Legalábbis azt hiszem ez a címe, a black metal csapatok cirkalmai mellett csak a futurisztikus betűtípusok okoznak álmatlan éjszakákat számomra. A Meztelen Ebéd az első Shock! válogatásról lehet ismerős, ott a Blade című számukkal kergették az őrületbe a hallgatókat. Akkor az egyébként furcsán lendületes dalban néha elüvöltözött "blade, blade" szócska jelentette a mondanivalót. Hmm...

Jelen kazetta a harmadik demójuk, igényesen kivitelezett nyomdai borítóval 7 dallal, melyből 2 a már említett Blade remixe. Remek. A többi dal szerencsére nem, és még dalszövegük is van, magyarul, amolyan félig-meddig énekelős, néha rapbe hajló előadással. A csapat egyébként keres egy "rendes" énekest is, mármint akinek hangadottságai a kántáláson túl is terjednek, szóval egy jó torkú valakit. Zeneileg totál kategorizálhatatlan amit művelnek, valamiféle modern rockzene, néhol altis, funkys ízekkel, populárisabb vizek felé evezve. Szóval olyasmi, amit a kereskedelmi tévékben is be lehet(ne) mutatni a reggeli beszélgetős műsorokban. Egy rendes hang tényleg nem ártana nekik.

A lazább, bulisabb zenék kedvelőihez szól(hat) a Meztelen Ebéd, aki régebben a Nyerset kedvelte, azoknak bejöhet a ME is. Egyébként aki a Blade miatt anno megrémült, az kellemesen csalódhat a zenekarban a demó hallatán! Én is jólesően vettem tudomásul, hogy nem csak idegborzolásra képesek!
Jelen demó - plusz az előzőek is - cd-n vagy kazettán megrendelhető az alábbi kontaktcímekről.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.