Shock!

február 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Dirty Dance: Demo

Két számos demó, amolyan előzetesféle az ősszel megjelenő lemezről, melyet a Warner vállalt fel. Régi arcok projektje - avagy zenekara - tipikus bulizós, rock'n rollos, csajozós zenével. Nagyon is Cultosak, méghozzá felvállaltan azok. Billy Duffy is megirigyelné azt a riffet az első számban!

Kiket takar a Dirty Dance? Ördögh Csipa: ének (Hooligans), Weisz László: gitár (Kalapács, ex-Carmen, ex-Dance, ex-Wild Side), Csatai Gábor: bgitár (Bulldózer), Juhász Attila: dob (ex-Scandal, ex-Petrol). Csipa a Szakíts szétben Ian Astbury jobb pillanatait idézi (megjegyzem számomra sokkal szimpatikusabban énekel itt, mint a Hooligansben), akárcsak a zene, mely a Cult Electric és a Sonic Temple vonalát viszi, dögösen, és nem kevés feelinggel. Hejj! Remek kis nóta, meg kell hagyni. A második egy akusztikus dal, semmi extra, "csak" jól megcsinálták.

Most, hogy itt az új Cult (amit sajnos még nem hallottam, de mindenki dicséri), fogalmam sincs, hogy fogadják majd a lemezt, nélküle biztos nagyobbat durranna, bár sosem lehet tudni, rég nem volt itthon hasonló stílusú szórakoztató zene. Ha olyan lesz a többi szám is, mint a Szakíts szét, akkor már most befizetek rá! Az biztos, hogy hiánypótló, profi arcokkal, lazán, ahogy az az ilyen zenéhez illik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.