Shock!

január 29.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Soon: Isolation

Már a borító és a zenekarnév is azonnal arról árulkodik, hogy a német csapat olyasfajta modern metalt játszik, amit egyszer nagykiadóhoz szeretnének eljuttatni. És majd a csapból szeretnének folyni. A riffelés itt még egyelőre metalos, az énektémák és az énekes hangja már nem annyira, inkább hasonlít a popvilághoz, mint a rockéhoz. Olykor Dave Gahan (Depeche Mode) is beugrott.

megjelenés:
2006
kiadó:
Oscillation Music / Focusion Promotion
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A harmadik számnál dobtam egy hátast, és nagyon elkezdtem kacarászni. A nyitó rész a puttyogással együtt, még az énekdallam is, enyhén szólva hasonlít a Wendigo Disconnectedjéhez (jah, annak volt egy régi puttyogásos verziója, amit a nagyközönség nem hallott, ezért szórakoztam ennyire jól rajta), hejj, de meglepő véletlenek vannak.

Fiatal a csapat, érezni a nagy akarást, egyelőre még dalszerzésileg nem annyira tigris a produkció, rádiókba, zenetévékbe még simán belefér, de átütő erejű dal vagy refrén (bár a biográfiában fogós refréneket emlegetnek, ilyet én nem nagyon találtam) még nincs a lemezen, és az énekesnek is vannak csúnya technikai hibái. De hát fiatal kölykök zenélnek a Soonban, előttük a jövő, meg az, hogy profi dalszerzőkké váljanak. Mégis szórakoztató így is az album, háttérzenének kellemes, lightos, dallamos, elektronikus metalok kedvelői simán megkedvelhetik őket. Számomra hosszú távon kicsit egysíkú.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.