Shock!

december 06.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Hiba
  • Delete failed: '5e430bab3643fa57c2d61b22b7738559.php_expire'

Secretum: Happy, Happy Killing Time...

Mintha valami filmből ollózták volna ki a bevezető monológot, kár, hogy nagyon hallatszik a stúdió, meg az esetlenség az illetőn, aki elkövette. Utána meg azt hittem, a Slayer Disciple című száma jön, de nem, csak a nyitó riffet csenték el német thrash metalosaink. Na jó, egy hangot a végén megváltoztattak benne.

megjelenés:
2003
kiadó:
Metal Age Productions
pontszám:
3 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Az infólap szerint olyan a zene, mintha Bay Area találkozna Berlinnel, és tényleg, a klasszikus amerikai és német thrash metalok hatása erősen felfedezhető a Secretum zenéjében. Mondjuk inkább a németé, mint pl. Kreator. Mondhatni úgy is, jó zenekaroktól nyúltak. Az kérdéses, hogy a nyúlás épülésükre volt-e avagy megmaradtak a középszerűségnél. Jaj, a vokalista most próbált egy nagyot üvölteni, ilyet: áááá, hú, de nincs erő ebben, jaj. Amúgy meg annyira pontatlan az egész zene dobilag, hogy ilyet rég hallottam. Szétesik a thrash a metalban. Jáj. Néha szeretnének Dew-Scented lenni, de nagyon nem megy ez nekik.

A 2000-2002-es időszakban írták a dalokat, sajnos nulla egyéniséggel. Na jó, thrashes, meg zúz, meg hasonlók, de inkább idegesít az összhatás minőségbeli gyengesége. Karaktertelen az egész, talán ez a legjobb kifejezés rá. Ráadásul annyira, hogy kifogytak a szavak a fejemből, igyekszem végighallgatni, de már tűkön ülök, hogy legyen már végre vége. A végére rakta egy idióta "remixet", hát... azt hittem besz...rt a hifim, idióta gerjedés, még zajnak sem tudnám nevezni. Gratulálok.

Könyörgöm, vegyen karácsonyra valaki egy metronómot a dobosnak! A többieknek meg ötleteket. Köszönöm.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.