Shock!

július 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Richie Sambora: Undiscovered Soul

Sorra jelentetik meg "bondzsoviék" a szólólemezeket. Most épp Richie Sambora adta ki második önálló albumát, melyen a stílus nem túl sokat változott az első óta, olyan rádióbarát "ámerikás" dalok sorjáznak rajta, pont 12 db. Egy ilyen lemez arra jó, ha az ember egy kietlen országúton autózik, a pusztán és néhány fán kívül nem sokat lát, valami szóljon, hogy ne aludjon el. (Bár...)

megjelenés:
1998
kiadó:
Mercury / Polygram
pontszám:
6 /10

Szerinted hány pont?
( 5 Szavazat )

Szépen sorjáznak a szép (nagyrészt) akusztikus, középtempós, balladás, kicsit bues-os dalocskák, semmi izgalom, semmi pezsgés, sehol egy igazán ízes szóló, amibe bele tudnék kapaszkodni, sehol egy dal, ami megmarad bennem Kivételt képez ez alól a Who I Am c. nóta, mely nem azért tetszik, mert ez rockosabb darab, hanem mert itt van ÉLET! És végre szabadjára ereszti az ujjait is Sambora. Bárcsak a többi nóta is hasonló érzéseket váltana ki belőlem!

Amúgy nem egy rossz lemez, el lehet azért hallgatni, csak olyan kiszámítható. Pedig szép hangja van Samborának, gitározni meg tényleg tud, a dalok is kiválóan hangszereltek (hiába no, a profizmus), csodálatosan szólnak a gitárok, csak valahogy egy ilyen kaliberű gitárostól én nem egy olyan albumot vártam, amire van odaát egy Bruce Springsteen is, akitől ez legalább hiteles.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.