Shock!

november 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

My Ruin: The Horror Of Beauty

Három bűnronda csaj, meg egy Elvis-barkós fickó, ez a My Ruin. Ja, az ordítozó vokalista hölgy Tairrie B., aki nyilván híres, én nem annyira ismerem, viszont néha úgy néz ki, mint egy pufi Liza Minnelli. Csak nem énekel. Inkább rikácsol.

megjelenés:
2003
kiadó:
Century Media / Record Express
pontszám:
5 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A lemez egy elcsent Type O Negative témával kezdődik, kár, hogy a bőgőt nem torzították tökig, úgy még jobban hasonlítana, ez csak intro amúgy, utána az első dal rockandrollos, átlagos. A gitáros srác amúgy elég régivágásúan riffel, Ozzy papa hathúrosain nevelkedett, ez hallatszik, szeret pl. Zakk Wylde-osan vinnyogtatni is. Mondjuk ettől nem lesznek még olyan bikák a riffjei, mint Zakknek.

A csapat tökéletesen tisztában van azzal, hogy ezt a zenét valami extrém dologgal lehet eladni, és ez a vokalista maga. A szövegei állítólag botrányosak - nem volt még szerencsém hozzájuk - na meg a hangja is - ez szerintem átlagrikács, bár a világ állítólag el van ájulva tőle. Háááát... Néha szövegmond is, énekelni nem tud. Legalábbis itt nem tudjuk meg, lehet jobb is. A színpadon persze odateszi magát, előad, ami nem feltétlenül baj, sőt. Mintha egy rokkendrollosabb, női Marilyn Manson akarna lenni.

Danzig papa munkássága is hatott a zenekarra, ez elég erősen érződik pl. a Burn The Witch című műremeken. Meg persze egy rakás riff hallatán felsejlett, hogy: "jaj, ezt már hallottam valahol". A cd-n van egy 13 perces film noir (legalábbis így reklámozzák), amit Tairrie B. rendezett, egyébként annyi az egész, hogy a tagok mesélnek egymásról, magukról, meg pár koncertrészletet is beleillesztettek. Még, hogy film noir, hehe...

Nos, lehet, hogy koncerten van bennük spiritusz, meg ott lehet akár élvezni is a produkciót, ez a lemezt hallgatva nem nagyon derült ki, átlagos kis metalkodás ez még. Nem is lesz több sosem. 50 percen keresztül meg egyenesen unalmas.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.