Shock!

szeptember 21.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

My Ruin: The Horror Of Beauty

Három bűnronda csaj, meg egy Elvis-barkós fickó, ez a My Ruin. Ja, az ordítozó vokalista hölgy Tairrie B., aki nyilván híres, én nem annyira ismerem, viszont néha úgy néz ki, mint egy pufi Liza Minnelli. Csak nem énekel. Inkább rikácsol.

megjelenés:
2003
kiadó:
Century Media / Record Express
pontszám:
5 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A lemez egy elcsent Type O Negative témával kezdődik, kár, hogy a bőgőt nem torzították tökig, úgy még jobban hasonlítana, ez csak intro amúgy, utána az első dal rockandrollos, átlagos. A gitáros srác amúgy elég régivágásúan riffel, Ozzy papa hathúrosain nevelkedett, ez hallatszik, szeret pl. Zakk Wylde-osan vinnyogtatni is. Mondjuk ettől nem lesznek még olyan bikák a riffjei, mint Zakknek.

A csapat tökéletesen tisztában van azzal, hogy ezt a zenét valami extrém dologgal lehet eladni, és ez a vokalista maga. A szövegei állítólag botrányosak - nem volt még szerencsém hozzájuk - na meg a hangja is - ez szerintem átlagrikács, bár a világ állítólag el van ájulva tőle. Háááát... Néha szövegmond is, énekelni nem tud. Legalábbis itt nem tudjuk meg, lehet jobb is. A színpadon persze odateszi magát, előad, ami nem feltétlenül baj, sőt. Mintha egy rokkendrollosabb, női Marilyn Manson akarna lenni.

Danzig papa munkássága is hatott a zenekarra, ez elég erősen érződik pl. a Burn The Witch című műremeken. Meg persze egy rakás riff hallatán felsejlett, hogy: "jaj, ezt már hallottam valahol". A cd-n van egy 13 perces film noir (legalábbis így reklámozzák), amit Tairrie B. rendezett, egyébként annyi az egész, hogy a tagok mesélnek egymásról, magukról, meg pár koncertrészletet is beleillesztettek. Még, hogy film noir, hehe...

Nos, lehet, hogy koncerten van bennük spiritusz, meg ott lehet akár élvezni is a produkciót, ez a lemezt hallgatva nem nagyon derült ki, átlagos kis metalkodás ez még. Nem is lesz több sosem. 50 percen keresztül meg egyenesen unalmas.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.