Shock!

szeptember 19.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Michael Schenker: Thank You 2

Michael Schenker, az egykor szebb időket is megélt gitáros a tavalyi, erősebbre sikerült Be Aware... után akusztikus instrumentális szólólemezzel lepte meg rajongóit, és ahogy a dalcímeket elnézem, egyfajta szerelmes számok gyűjteménye a korong, még akkor is, ha nem 11 csöpögős dalt hallhatunk 35 percben.

megjelenés:
2002
kiadó:
SPV / Record Express
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A borító és a körítés teljesen puritán, az extrát az ezüstszínű betűk jelentik, a dalok is elég egyszerűek, nem valamiféle akusztikus gitárvarázslást hallhatunk Schenkertől, csupán néhány, viszonylag egyszerű - de azért jellegzetes - témákkal, fülbemászó vezérdallamokkal operáló dalt. Egyik szám sem igazán felkavaró és nekem némelyikből hiányoznak az ütőhangszerek, egyik-másikba igencsak illett volna valami finom, színesítő "kopogás".

A lemez amolyan örömzene, aki megvadul az akusztikus gitáros lemezekért, annak érdemes belefülelnie, egyébként tipikus háttérzene, beszélgetős összejövetelekre mondjuk. Schenkertől én még mindig azt a régi érzelemdús egyéni gitárjátékot várom. Talán majd egyszer...

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.