Shock!

június 19.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Magnus Rosén: Empty Room (Music For Solobass)

Magnus Rosén - aki esetleg nem tudná - a Hammerfall bőgőse, mellesleg fejre a legnormálisabb tag, persze ez szubjektív, de mindig rajta van a legkevesebb páncél és neki van a legkevésbé bugyuta tekintete. Ez a dupla kiadvány kizárólag basszusgitárosoknak szól, vagy olyan ultra-elvakult Hammerfall-fanatikusoknak, akik még azt a felvételt is megveszik, mikor Oscar Dronjak nyaka megroppan és ezt véletlenül rögzítik stúdióban.

megjelenés:
2003
kiadó:
LBM Productions
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Naszóval, ahogy a cím is mutatja, ezen az albumon kizárólag basszusgitár szól, hol tradicionálisan, hol művészien. Sokszor ragadtatja magát slappelésre és egyéb nem-true metal stílusú dolgokra barátunk, szóval dicséretes, hogy nem ragad le ott ahol van. Viszont el kell árulnom valamit: hosszú távon mocsi unalmas ez a két korongnyi anyag. A Mester még nem egy Pastorius, bár sokat tud a hangszerről, pontos meg ilyes, viszont arra megakevés ez a munka, hogy két lemezt megtöltsön vele. Bőgősök is inkább videón élvezhetnének ilyesmit, amolyan oktató jelleggel.

Vicces még az is, milyen kis magán- illetve családi vállalkozás az Empty Room: A borítófestményeket Magnus anyukája készítette, a promóciót pedig maga Magnus intézi, minket is ő keresett meg, személyesen, aztán pedig (nem sorlevélben, hanem személyre szabottan) kellemes ünnepeket is kívánt szépen. Tök aranyos, na.

Nem tudom lemezként pontozni, jó kis bőgőzés, akinek tecc, vegyevigye.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.