Shock!

október 15.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Inactive Messiah: Inactive Messiah

Erőteljes, electro-nu death metal. Képzeljétek el. Azt is képzeljétek hozzá, hogy a dobos egy csaj. Igaz, nagyjából csak a kettő-négyet tudja hozni végig, de legalább van csaj a zenekarban. Izé.

megjelenés:
2004
kiadó:
Black Lotus / HMP
pontszám:
2 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Katyvasznak elég katyvasz a zene, a vokál olyan hörgés és üvöltés közötti átmenet, néha sikolt is a fiatalember, szerencsénkre dalra nagyon ritkán fakad. Viszont bugyborékolni tud. A riffek alap zakatolást hoznak, alaposan kieditálva, a feszesség végett. Hallatszik a háttérben valami szintiszőnyeg is, de eléggé hátrakeverték. Finnvox stúdió ide vagy oda, nem dörren meg ez semennyire, valahogy a dobok a leghangosabbak, pedig hát - valljuk be - gyenge pontja a csapatnak: szinte érzem a leányzó koncentrál erőlködését, hogy eltalálja ezeket a pofonegyszerű ütemeket.

Totálisan jellegtelen, semmitmondó a zene, meghallgatod és azonnal kireppen a fejedből, mintha semmi sem szólt volna. Még csak azt sem lehet mondani, hogy valami ótvar bénaság, mert az is jobban felkelti az ember figyelmét, de ez inkább olyan, mintha nem is lenne. Három szám után azt érzi az ember, hogy már ismeri a csapat repertoárját, akár ki is lehet kapcsolni.

A cd mellé egy másik cd-t is mellékeltek, multimédiás, csodás videókat nézhetünk meg (úti és interjú, ami görögül van persze és a leányzó tényleg nagyon bénán dobol), megtudjuk, hogy Romániában és Bulgáriában sikerült koncertezniük, a dalszövegekbe belepillantva pedig égnek állt a hajam, annyira hemzsegtek a hibáktól. Juj.

Nos, ez a csapat sem fogja megváltani a világot. Szerencsénkre. Jó nevet választottak, maradjanak csak Inactive Messiah...

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.