Shock!

október 30.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Agathocles: Mincemania In Bulgaria

Kifejezetten "imádom" a fos hangzású cd-ket, főleg, az olyanokat, ahol 64 percben 39 (!!!) darab "izé" található. Daloknak nem nevezném őket, trackeknek talán, a leghosszabb zajongás 19:27 mp hosszú (döbbenetes!!!), a legrövidebb 0:21 másodpercig tart.

megjelenés:
2004
kiadó:
OZZ / Butchery Music
pontszám:
0 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Azok a részek, ahol rá lehet fogni, hogy gitározást hallhatunk, az teljesen olyan, mint amikor a 10 éves Józsika apuci gitárját a kezébe veszi, titokban rádugja az erősítőre, penget valamit, közben az óvodás kisöccse csapkodja a konyhában a lábosokat, a kutyájukat meg mindez idegesíti és veszettül ugat. Mindezt a gaz gyerkőcök rögzítették egy mono kismagnóval, majd tízszer átmásolták. Némelyik tételt akár tizenötször is, majd lehúzták a wc-n a szalagot, és azt sokszorosították, hogy megfelelő hangerőn hallgatva az őrületbe kergessék a környéken lakókat. Na, pont ilyen az Agathocles életmű.

Egyébként az ultragagyi borítón feltüntették, hogy ez koncertfelvétel (valószínűleg), a legkorábbi gyöngyszemet 1989-ben rögzítették, a legkésőbbit tavaly. A fejlődés íve csodálatos: elképesztett és lenyűgözött, sosem hallottam még ehhez hasonló harmóniákat, technikásságot, ötleteket, és azok a dalszövegek! Erre már szavakat sem találok, inkább örülök csendben, mert bolgárul is mellékelték a borítóhoz, lehet a cirill betűket tanulmányozni a bősz rajongóknak.

Bizonyára remek és hihetetlen mértékű értéket hordoznak a grindcore/crushcore/atomkór zenekarok, de az korántsem biztos, hogy pont a fenti csapat a legfőbb értékhordozó. Engem leginkább az döbbent meg (illetve inkább elszomorít), hogy van, aki képes az ilyesmit kiadni, mikor annyi normális Zene van a világon. Ráadásul léteznek olyan agydonorok, akik meg is veszik.

Mivel mínusz pontot mégsem adhatok, maradok a nullánál. Ezzel ünnepélyesen az eddigi legrosszabb zenekar titulusát is megkapják. (Ha kell valakinek a cd, írjon, szívesen elküldöm van hozzá borító, meg egy szemet gyönyörködtető poszter is, amelyen a cd borítón táplálkozó "úriember" látható - a cd elkelt.)

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.