Shock!

október 16.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

3 (Three): Revisions

A korábban 3, majd Three, most már leginkább Three (3) néven futó zenekar (talán egyszer eldöntik véglegesen, netán a következő lemezhez kitalálnak valami más kombinációt, ki tudja), új lemezzel kedveskedik, mely a Revisions címet kapta.

megjelenés:
2009
kiadó:
Metal Blade
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A zenekar megjárta már a világot talán a legnagyobb hatásuknak mondható Coheed & Cambriával is (bár náluk a Three sokkal elviselhetőbb azok számára, akiknél a Coheed az ének miatt kiütötte a biztosítékot), de még a Scorpionsékkal is sikerül turnézniuk mely párosítás több mint meglepő, ám csupán a jó ég tudja, hogy tulajdonképpen hogyan működhetett az egész. Mindenesetre a Three-ben bőven van annyi poposság, hogy az átlag Scorps rajongók se dobálják meg őket paradicsommal.

A Revisions – mint ahogy a lemez címe is egyértelműen utal rá – régebbi dalok újragondolása, amiket korábban csak bootlegeken, vagy kazettákon (!) lehetett fellelni. A zenekar adott egy második esélyt ennek a 11 dalnak, vélhetően a csapat rajongói sem fogják az első kukába beledobni. Törzsrajongók és gyűjtőszenvedéllyel megáldottak egészen biztosan le fognak csapni a lemezre, amin többnyire 1998-as nótákat hallhatunk, illetve pár évvel későbbieket. A legfrissebb egy 2006-os szerzemény, ami a Lexicon Of Extremism címet kapta, és gyakorlatilag a lemez számomra legizgalmasabb szerzeménye, rövidsége és instrumentálissága ellenére. Mellette a The Emerald Undertow volt ami elsőre jobban megfogott, ami konkrétan egy csodaszép dal, kalapemelés minimum, hogy előbányászták nekünk. A többi még alakul, időt kívánó zene ez, de mindenképpen érdemes próbálkozni vele.

Ha valaki most ismerkedik a csapattal, annak inkább a sorlemezeket ajánlanám, noha a maga nemében bőven szerethető a Revisions is, ám olyan nagy revelációt nem éreztem a hallgatása, közben. Kellemes, nyugis zene, de most speciel ez inkább nálam háttérzeneként inkább funkcionál. Annak viszont tökéletes.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.