Shock!

május 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

PolarIce Inc.: Imposters [Feat. Derek Sherinian]

A rock és metál rajongói körében mindig is létezett egy különleges hely azoknak a zenekaroknak, amelyek merészen játszanak a műfaj határaival, és egyedülálló hangzásvilágot teremtenek. A The Dethronersből kibontakozó új csapat a PolarIce Inc., akik a súlyosabb hangzást és a progresszív elemeket értelmezik újra.

0513_polariceinc

A kétfős formáció (Tomán Gábor - gitár, basszusgitár, Csiki László - dob) James Marshall (ceilingsintheireyes) énekessel, illetve Kört billentyűssel kiegészülve készítette el első dalát, melyben Derek Sherinian játssza a billentyűs szólót. Az alapítók, akik korábban együtt zenéltek a The Dethronersben, most új lendülettel és kreativitással térnek vissza, a dinamika és a dallam ütős kombinációját ígérik, amelyet a régi rajongók és az új hallgatók egyaránt élvezhetnek.

Ha kíváncsi vagy a PolarIce Inc. első fejezetére, megtekintheted a debütáló számuk videóját a YouTube-on. És ha szeretnéd folyamatosan követni a zenekar friss híreit és fejleményeit, ne habozz követni őket a Facebookon is!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.