Shock!

február 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zene a dobokon: egy este Terry Bozzióval

1023bozzioNovember 15-én budapesti szólókoncertet ad a világ egyik legelismertebb rockdobosa, Terry Bozzio. A legenda korábban olyan előadókkal játszott, mint Frank Zappa, Steve Vai, Jeff Beck vagy a Korn.

Terry Bozzio nemrég tért haza japán körútjáról, de a 64 éves zenész nem sok pihenést enged magának: tegnap este indult el aktuális, huszonegy állomásos európai turnéja, amelynek november 15-én egy budapesti fellépés is részét képezi. Utóbbi a II. kerületi Marczibányi Téri Művelődési Központban lesz, és nem meglepő módon a szólódobolásról szól majd, de Bozzio természetesen a improvizáció mellett karrierje néhány fontos kompozícióját is előadja majd. Vagyis nem workshopról vagy tanóráról van szó, hanem egy közvetlen találkozóról Terry Bozzióval és a világ legnagyobb dobszerkójával. A szervezők külön felhívják a figyelmet arra, hogy senki se valami kétórás, bombasztikus dobszólóra készüljön, hanem dobokon előadott zenére.

Az előadásra mindössze száz kedvezményes jegy kapható, fele-fele arányban a Tam-Tam dobcentrumban és 50 darab a tixa.hu felületén. Amennyiben ezek a belépők elfogynának, természetesen a teljes árú jegyet is belehet szerezni a fent említett helyeken. További részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.