Shock!

február 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Omega Diatribe, Kill With Hate, Orient Fall és Aspects a Dürerben

Február 15-én igen erős hazai extrém metalos eseményt rendeznek a Dürer Kertben: együtt lép színpadra az Omega Diatribe, a Kill With Hate, az Orient Fall és az Aspects.

0214od

Igen masszív line-up állt össze péntek estére a Dürerben, amelynek láttán alighanem heves dobogásba kezd az underground metal szerelmeseinek szíve. Végre a fővárosban lesz látható a budapesti extrém groove metal gépezet Omega Diatribe, akik az Európa turnéjuk után, 110 százalékosan feltöltődve végre ismét a fővárosban szolgáltatják majd a súlyosabbnál súlyosabb groove-okat tavaszi Rise Above The Sky turnéjuk keretein belül.

Továbbá az ország egyik legkomolyabb death metal brigádja, a Kill With Hate is látható/hallható lesz, akik ugyan visszafogottabb tempóra kapcsoltak az utóbbi időben, viszont a bulijaik annál velősebbek és arcszaggatóbbak lettek. A progresszív zenék hívei előtt bizonyára az Orient Fall brigád neve sem cseng más ismeretlenül, szintén precíz és hatásos show-ra késüzlnek. Az estét pedig egy igen ígéretes fiatal csapat indítja majd, akik Aspects névre hallgatnak. Zenéjükben egyaránt jelen van a djent, a deathcore és a progos vonulat.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.