Shock!

május 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Március 9-én a Rings Of Saturn koncertezik a Dürerben

Az amerikai "aliencore" zenekar, azaz a Rings Of Saturn Gidim című új lemezével érkezik Budapestre. Lucas Mann és bandája zenéje ezúttal minden eddiginél súlyosabb és agresszívabb anyag lett. Intergalaktikus lemezbemutató március 9-én a Dürer Kertben.

0303_ringsofsaturn

A csillagközi lények kapcsolatba léptek Lucas Mann-nal és megnyílt egy interdimenzionális portál, köszönhetően Mann gitárhúrtépő tehetségének. Ezután még éveken keresztül tárgyaltak Mann-nal archaikus sumér nyelven az inváziós terveikről, akit arra késztettek ezek az utasítások, hogy válaszként zenét szerezzen.

Így kezdődött a Rings Of Saturn sztorija - legalábbis a zenekar biográfiája szerint -, mindenesetre a death metal együttes 2009 óta sorra jelenteti meg technikás lemezeit. A debütáló Embryonic Anomalyt három lemez követte, majd tavaly év végén megérkezett a Gidim is. Az új korong a zenekarra jellemzően hozza az aliencore, azaz a földönkívüliekkel kapcsoaltos témákat, miközben nagyon durva, disszonáns, gyakran meglepetésszerű váltásokkal, hörgésekkel és sikolyokkal lékelik a koponyákat. A Rings Of Saturn tavalyi teltházas bulija után pedig most ismét Budapestre érkezik, ráadásul nem semmi társaságban: az Enterprise Earth, a Traitors és a Brand of Sacrifice lesznek partnereik a fejleszedő metal buliban március 9-én, a Dürer Kertben.

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
Rings of Saturn (US)
Enterprise Earth (US)
Traitors (US)
Brand of Sacrifice (CA)
Időpont: 2020. március 9. 18:30
Helyszín: Dürer Kert
Jegyárak: 4.500 / 5.000 Ft

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.