Shock!

február 27.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Live Like A Man (Die As A God)-újrajátszó a Stereochristtal

Tízéves a Stereochrist legendás lemeze, a Live Like A Man (Die As A God). Az évforduló megünneplésére a zenekar összeáll ritka koncertjeinek egyikére, hogy súlyos doom bulit toljon, és teljes egészében eljátssza az albumot. Felvezet az IGOR és a Red Swamp.

0922sc

A Stereochrist (eredetileg Supernatural) 2002-ben alakult a magyar doom-színtér vezető együttese, a Mood romjain. A lassan kultstátuszba kerülő gitáros, Hegyi Kolos és társai kissé eltávolodva a klasszikus dübörgős-elsöprős doom metaltól kicsit lazább, klasszikusabb, rockosabb irányt vettek, aztán hosszabb szünet után, nagyjából két éve Hegyi Kolos és Makó Dávid énekes újra egymásra talált, és ha nem is teljes gázon, de tolják a bandát. Közben a Sedative Bangből, a Sunday Furyből és a Magma Rise-ból ismert Herczeg László is beszállt a zenekarba. Kijelenthetjük, hogy régen nem volt ennyire erős a zenekar élőben.

Nincs túlpörgetve a dolog, hiszen mindenkinek van más elfoglaltsága a Stereochrist mellett, de egy-egy külföldi, illetve hazai koncert belefér. Idén a szeptember 30-i koncerten kívül nem várható Stereochrist-buli a fővárosban. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.