Shock!

augusztus 05.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Idén is Prog Camp Szigetváron

Június 24-26. között ismét megrendezik a Prog Camp fesztivált. A hazai underground progresszív seregszemle helyszíne újból Szigetvár lesz.

0615pc

A Prog Camp 2020-ban költözött a szigetvári kempingbe, amely nagyon kellemes, jól felszerelt élhető környezet nyújt a fesztiválnak. Idén egy szabadtéri találkozó egybekötve szakmai konferenciával valósul meg a Prog Camp. Workshopok után 19.00-tól élőzene szólal meg a színpadon.

A zenei fellépők listája az alábbi:

Június 24. csütörtök

Solar Yeti
Pokoltornádó
Watch My Dying
Stabbed

Június 25. péntek

Fygura
Tiansen
Don Gatto
The Void

Június 26. szombat

Solidity
Perfect Symmetry
At Night I Fly
Marcello's Mystical Mind

„A kempingben sátrazók már előre meg tudják rendelni a reggelit maguknak. Itt jegyezzük meg, hogy aki a jegy és bérlet elővételnél a reggelis opciót választja, az biztosan kap reggelit, így mindenki rendelje meg előre. Pénteken és szombaton kora délutánra készülünk programmal, hogy napközben is legyen tennivaló. A Démonblokk csapata Démonblokk Blokker Társas néven költözik be a fesztiválra.Társasjátékozást kínálnak, amit ők moderálnak is, pénteken és szombaton 12 óra után indul a játék. A VR Pécs képviselete is kiköltözik a Prog Campre, ki lehet próbálni. Virtuális valóság szemüvegen keresztül. 15 órától pénteken várható a kerekasztal-beszélgetés Alkossuk meg a Magyar Prog Zenék Nagykönyvét - projektbeharangozó ötletelés címmel. Majd azt követi egy órás Workshop – az előadó pénteken Kovács Dániel (The Void), szombaton pedig Horváth András (At Night I Fly) – írják a szervezők – Idén a tehetséges fiatal zenészekre is gondoltunk, ezért Tehetséggondozás Prog Projekt néven elindítottunk egy szavazást, ahová benevezhetnek a zenekarok. Majd a szavazás lezárásakor a három legtöbb szavazatot begyűjtő zenekar bemutatkozhat a Prog Camp színpadán. Mindhárom napon 18.00 kezdéssel 20 perces koncertet tud adni nagyszínpadon, profi hangosítás mellett."

A sátorhelyeket 12 órától lehet elfoglalni, hivatalos kapunyitás csütörtökön 16 órakor. Részletek itt, jegyvásárlás itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.