Shock!

június 20.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az Unearth, a Ringworm és a Fit For An Autopsy triójával startol a január a Hajón

0916unearthA metalcore egyik klasszikusa, az Unearth idén már járt Magyarországon, jövőre pedig headlinerként tér vissza. Legutóbbi lemeze, a tavalyi Watchers Of Rule nagyszabású világkörüli turnéján a csapat az A38 Hajót ejti útba, a műfaj másik két fontos zenekara, a Ringworm és a Fit For An Autopsy közreműködésével.

Az 1998-ban alakult Unearth a metalcore egyik komoly, emblematikus zenekara, ami lassan tizennyolc éve kőkeményen tolja a műfajt. A kétezres években rendszeres fellépője volt az Ozzfesteknek, együtt turnézott a metalcore királyaival, többek között a Terrorral, a Killswitch Engage-dzsel, a Lamb Of Goddal… A szoros kapcsolatot jellemzi, hogy például a 2011-es Darkness In The Light lemez producere a Killswitch Engage-gitáros Adam Dutkiewicz volt, és a dobsávokat a szintén tag Justin Foley játszotta fel. Keményen indul tehát a 2016-os metalcore időszámítás Budapesten, az Unearth fél évvel legutóbbi koncertje után immár headlinerként tér vissza, legutóbbi, Watchers of Rule lemezét bemutatva.

Még az Unearthnél is régebbi motoros a metalcore színtéren a Ringworm, ez az 1989-ben alakult clevelandi kvartett. A korai időszakban rengeteg splitet jelentetett meg, és az intenzív turnézás megtette a magáét: előbb a Victory Records, majd a Relapse szerződtette le a zenekart. Ennek köszönhető, hogy a tavaly megjelent Hammer Of The Witch már komoly - bár kissé megkésett népszerűséget hozott a brutális riffekkel operáló zenekarnak. A Fit For An Autopsy nem először lép fel az A38 Hajón - néhány éve már megfordult itt a Suicide Silence előzenekaraként. A három gitárral brutális tempójú deathcore-t játszó zenekar pár napja, október 2-án jelentette meg harmadik nagylemezét, így aztán igazán aktuális budapesti fellépése az Unearth előzenekaraként.

Jegyár: 4500 Ft, elővételben: 3800 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Valentin Szilvia 2015-10-05 16:57
Idézet - Jézus:
Ezt az ask.fm-es dolgot komolyan gondoljátok?:)))
Amúgy elég szar, hogy azon a hülyeségen muszáj valahogy bejelentkezni, névtelenül nem kérdezhetem meg a marhaságaimat.


Felvetődött az ötlet, megszavaztuk, miért ne. Maximum elhal az egész.
Az tényleg kár. Regisztrálj! :D
Idézet
 
 
+2 #1 Jézus 2015-10-05 16:48
Ezt az ask.fm-es dolgot komolyan gondoljátok?:)))
Amúgy elég szar, hogy azon a hülyeségen muszáj valahogy bejelentkezni, névtelenül nem kérdezhetem meg a marhaságaimat.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.