Shock!

november 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Archaic, Positive Mental Attitude és Atrox Trauma a Robotban

Saját szervezésű bulin, végre idősatu nélkül, először lép fel négyesben Budapesten az Archaic, ahol egy-két új dal is felcsendül majd. A bulin a PMA és az Atrox Trauma is ott lesz.

0524archaic

A 2020-as év nem fog bevonulni a történelem legjobb évei közé. Az Archaic is megjárta a mennyországot és poklot is: tagcserét megélni sosem egyszerű, ám a lendület viszi tovább a csapatot. „Voltunk Izraelben, cseh, német, és magyar fesztiválokon, és most itt az idő, hogy visszatérjünk a föld alá! Szeptember 11-én igazi metal csemege lesz a budapesti Robotban! A hardcore-fanatikusoknak nem kell bemutatni a nemzetközi szintű PMA zenekart, és az Atrox Trauma neve is hihetetlenül jól cseng az undergroundban! És a fő kérdés, hogy ki tudja, meddig engedik az ilyen jellegű bulikat?"

A 2016-ban alakult PMA zenekar másfél év elteltével játszik most újra Budapesten. Az említett pesti koncerten mutatták be legutóbbi New York című kislemezüket. Most egy új single felvétele előtt állnak, de amíg az elkészül, addig várják, hogy találkozzanak a közönséggel a Robotban. Mindez a thrasher Atrox Traumára is áll, akik hét év után lépnek fel a fővárosban.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.