Shock!

május 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Angertea, Dereng, Sunwharf és Powertrip a Showbarlangban

Közösen játszik október 9-én, a Showbarlangban az Angertea, a Dereng, a Sunwharf és a Powertrip. A beugró mindössze 900 forint lesz.

1008sb

Angertea
Az 1996-ban alakult,és '98 óta változatlan felállású experimentális grunge metal zenekar néhány EP és 3 nagylemez után leszerződött a norvég Smash Fabric Recordshoz, a 2012-ben megjelent negyedik nagylemezükön Bill Gould is vendégszerepel, akit a Faith No More basszusgitárosaként ismerhetünk. A lemezzel elnyerték a 8. Hungarian Metal Awards / Hang Súly 2012 legjobb albuma díját.

Dereng
Az Isten Háta Mögött ex-gitárosa kiváló zenészekkel körülvéve. Séma mentes metál. Most jött ki a napokban egy vadonatúj Dereng dal, klippel is kiszínezve. A nóta mp3-ban ingyen letölthető itt a zenekar Facebook oldalán a BandPage fülön.

Sunwharf
Tavaly év végén debutált első EP-jével a stoner/ős-metál vonalon mozgó Sunwharf. Fiatal zenekar rutinos arcokkal, akik olyan zenekarokból verbuválódott a csapat, mint a Dalriada, a Locust On The Saddle vagy a Blood Is Fire. Ingyen letölthető a bemutatkozó a Budapessimism EP-t a hivatalos Bandcamp oldalról!

Powertrip
Máté Éva és Jutasi Szandra 2013-ban alapította a zenekart, a 2014-ben megjelent 'Goddamn Soul' című EP-n Szabó Kristóf és Makács Zoltán működtek közre majd ezt követően Kovács Tamás és Harsányi Péter léptek a helyükre. A zene autentikusan ötvözi a sivatagi és mocsaras hangulatokat.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.